Cinemagia sucks! ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

26 februarie, 2008

Cinemagia sucks!

.....şi nu pentru că sunt undeva sus... şi siteul e citit la disperare.

Nu am nimic cu Cinemagia... împofida felului cretin (idiot, tâmpit etc...) în care traduc titlurile filmelor în limba română. Bravo lor! Au trafic, au plătit nişte oameni care scriu despre filme, se uită pe la blogurile lu' ăia mici şi fură idei, tot ce trebu... pentru o treabă gospodărească.

Nu mi-am propus niciodată să intru în competiţie cu Cinemagia, aşa cum nici ei nu ar trebui să se gândească vreodată să intre în competiţie cu IMDB-ul.
Din nefericire oamenii au idei... bune... dar prost aplicate.

Azi dimineaţă am intrat pe TRAFIC.ro ca să verific cum am stat cu traficul de Oscaruri. Şi în timp ce îmi făceam cruce la cei 2000 de unici de ieri, ochiul mi-a fugit pe un banner.

....Michael Clayton din 22 februarie la cinema, George Clooney în cel mai bun rol din cariera sa.... bling, bling, bling...

Şi chiar dacă bannerul e desigur o exagerare... nu am nimic împotriva lui. Michael Clayton e un film foarte bun (DNZ rating TM) dar dificil şi merită promovare. Aşa că am dat click pe banner să văd ce se întâmplă.... (că deh... mai dă omu un click pe reclame, ca să meargă netul înainte :p)

Landing page... pagină tipică de Cinemagia. Poză cu afişul (urăsc afişele by the way), trailer, poze... aşa cum îi stă bine unei clone de IMDB. Şi pentru că e Cinemagia... ni se povesteşte filmul, brava!. Articole traduse de pe net... nik critică. Ok, e România... explicabil.

Nu mă deranjam, să scriu... şi să bag în seamă Cinemagia, dacă nu aveam curiozitatea să dau pe articolul cu privire la susnumitul băieţaş... George Clooney, ca să văd şi eu cum au ajuns "geniile" de la Cinemagia la concluzia că e cel mai bun rol al carierei lui.

Urmează surpriza... una nasoală rău:


Clooney a jucat de curând în filmul nominalizat la Globul de Aur, O Brother, Where Art Thou? (Marea hoinãrealã), regizat de fratii Joel si Ethan Coen. Pentru acest film, Clooney a obtinut Globul de Aur la categoria ’Cel mai bun actor într-un musical sau comedie’ în anul 2000.
În prezent* se aflã în pre-productie cu filmul Confessions of a Dangerous Mind. De asemenea el interpreteazã si un personaj în acest film.
(*Confessions of a Dangerous Mind a apărut în 2002) Poza profilului... ceva din ER.

Notă:
Copy-pasted de aici here (o să postez articolul integal sub formă de comentariu la acest post)

Nu sunt greu de cap, nu am pretenţia ca Cinemagia să aibă articole exacte... sau măcar marginal utile.

Dar atunci când faci campanii de promovare... nu se merită totuşi să îţi pui sclavii să mai updateze informaţia? SUCKS rău de tot să ajungi pe o pagină din 2001 toamna!

Nu de alta dar unii au mai auzit de IMDB şi o să aibă motive în plus şi o îşi bată "!&% la greu ... mai ales dacă ştiu câte ceva despre filme. Aşa că plătiţi mai bine sclavii şi updataţi pe ici pe colo, sau furaţi de pe IMDB că e jale.

Dar probabil tipii de acolo s-au gândit că pentru ală care consideră Cinemagia o sursă de încredere când vine vorba de filme, articolul respectiv... e deja prea bun... lung şi complicat.

Aveţi grijă băieţi... vine din urmă concurenţa... şi nu e vorba de Danezia. Au apărut site-uri de filme ca ciupercile după ploaie. La un moment dat... unul dintre ele nu o să mai fie absolut cretin sau scris de idioţi. Să vezi atunci distracţie!

7 comentarii:

danezia spunea...

Scurta prezentare
A colaborat pentru prima datã cu regizorul Steven Soderbergh atunci când a interpretat rolul spãrgãtorului de bãnci Jack Foley în filmul nominalizat la premiul Oscar, Out of Sight (Pasiune periculoasã), adaptat dupã romanul best-seller al lui Elmore Leonard.

Clooney a jucat de curând în filmul nominalizat la Globul de Aur, O Brother, Where Art Thou? (Marea hoinãrealã), regizat de fratii Joel si Ethan Coen. Pentru acest film, Clooney a obtinut Globul de Aur la categoria ’Cel mai bun actor într-un musical sau comedie’ în anul 2000.

În 2000, a interpretat rolul principal în blockbuster-ul The Perfect Storm (Furtuna perfectã - regia Wolfgang Petersen).

Clooney a obtinut aprecieri favorabile din partea criticilor pentru rolul Sergeant Major Archie Gates din drama Three Kings (Regii desertului). Alte filme: The Peacemaker (Pacificatorul), Batman & Robin, One Fine Day (O zi minunatã) si From Dusk Till Dawn (De la apusul la rãsãritul soarelui).

Publicul de televiziune îl cunoaste datoritã rolului Dr. Douglas Ross din serialul E.R. (Spitalul de urgentã) pentru care a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, Screen Actors Guild, People’s Choice si Emmy.

Clooney este implicat si în activitãtile din spatele camerelor de luat vederi. Este partenerul lui Steven Soderbergh la compania de productie Section Eight, care are în post-productie comedia neagrã de lung-metraj Welcome to Collinwood. Clooney nu este doar unul dintre producãtorii filmului, ci are si un rol în film.

În prezent se aflã în pre-productie cu filmul Confessions of a Dangerous Mind. De asemenea el interpreteazã si un personaj în acest film.

Anonim spunea...

long time no visit here

Salve si DA.
cinemagia sucks ass

Anonim spunea...

^Raygputin says

Anonim spunea...

PE mine ma enerveaza CInemagia intrucat pun postere false / copiate la filme in productie sau pre-productie. Iata doar doua exemple:
X - Men Origins: Wolverine. Apare aici un poster de la un film cu jean Reno de acum vreo 8-9 ani, numai ca scrie foarte frumos sus Hugh Jackman si titlul jos, "Wolverine". Strigator la cer.
Spiderman 4. A facut cine stie ce fan Spiderman inrait un poster si astia pac! L-au pus acolo...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Omule, n-am nimic de zis despre cinemagia, nu ma intereseaza subiectul, dar titlurile filmelor nu sunt traduse de ei. Da, si eu sunt uneori stupefiat de imbecilitatile de titluri cu care vin la noi filmele de afara. Traducerile sunt facute de distribuitorii romani.

Anonim spunea...

Da asa e!Cinemagia sucks!Dar din cu totul alte motive decat cel dat de tine!Ca au copiat textul ala nu e bn, dar sunt alte chestii kre fac cinemagia "de ras".E ca si cum ai cauta nod in papura!Oricat suge cinemagia siteul/blogul asta e mult sub el.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.