Shrek the Third, Spiderman 3 si Piratii din Caraibe (la capatul lumii)... batalia finala (pentru bani). ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

18 mai, 2007

Shrek the Third, Spiderman 3 si Piratii din Caraibe (la capatul lumii)... batalia finala (pentru bani).

Yupee...

... suntem in 18 mai şi lupta pentru încasări se ascute enorm, odată cu intrarea în cursă a unul alt film aşteptat cu nerabdare de către cohorte de fani...

Shrek the Third, navăleşte astăzi în cinematografe şi fără îndoială ca va face şi el o groază de bani... franciza e puternică, filmele anterioare au fost superbe şi succesul la public a fost imens.
Din nefericire Shrek 3 se pregateste sa dezamagească... filmul o să fie amuzant (cred)... însă mă aştept ca această continuare să fie una obosită, lipsită de imaginaţie şi de idei... aşa cum îi stă bine oricărei continuări ajunse la cifra 3.

De fapt e doar o vacă de muls bani... şi sincer vorbind o să aştept SCR-ul ; ), înainte de a da mă hotărî dacă merită sau nu să arunc banii pe fereastră.

***
Dacă tot veni vorba de continuări mediocre, încasările lui Spidey sunt în prăbuşire continuă, pe măsură ce piaţa a cam ajuns (foarte rapid) la saturaţie. Se pare că în ziua de astăzi prima săptămână şi mai exact primul weekend... sunt tot ceea ce contează când vine vorba de făcut bani. (Se vorbea entuziast săptămâna trecută de încă 3 filme cu Spiderman.... doamne fereşte!!!!!).

***
hehehe... =)) si dacă tot am adus vorba de bani şi comercialism, nu se putea să nu dau cezarului ce e al cezarului. Mega-ultra-corporaţie cinică şi mercantilică "do only evil" Disney (TM), a reuşit să îmi stârnească din nou antipatie, pentru tentativa absolut jenantă de a doborâ recordul de încasări al lui Spiderman 3, odată cu lansarea anticipată de săptămână viitoare a "Pirates of the Caribbean: At World's End" (ce ar trebuie să fie finalul trilogiei Piraţilor).

Pentru Disney, banii par să conteze mai mult decât orice, aşa că la ei weekendul are nici mai mult nici mai puţin decât 4 zile şi jumătate!!!. Deschiderea filmului are loc joi 24 mai şi cum ziua de luni, e zi liberă în america (Memorial Day)... reţeta e pregătită pentru stors de bani... (atât cât se mai poate scoate după două Blockbustere majore).

Sincer la felul în care a arătat Piraţii din Caraibe 2, nu pot să îmi imaginez decât că Piraţii 3 va fi o uriaşă porcărie.... bleahh... yuck!!!

Însă cine ştie, poate că Disney o să mă surprindă... şi nu o să pună un catralion de dolari în efecte speciale peste un scenariu mizerabil. Sigur că da... si marmota învelea ciocolata în staniol.

*

3 comentarii:

Anonim spunea...

to my mind, most of these money-spinnin' sequels are less and less mind-whirlin' ... and surely they'll make 'n' sequels (as orlando bloom posited a couple of days ago) as long as the big money comes ...

danezia spunea...

Intradevar... foarte frumos şi interesant ai pus problema!!!

Partea frumoasă ar fi ca banii să nu mai vină, şi într-un fel asta ar fi scopul blogului meu. Să fac mai cunoscute filmele ce nu sunt purtate în spate de francize şi campanii publicitare... şi să dezvălui cât de nasoale sunt filmele despre care se crede că sunt de văzut.

Pirateria nu e periculoasă pentru că scade încasările filmelor bune, pirateria e periculoasă pentru că dezvăluie adevărul despre filmele proaste!!!

Anonim spunea...

sa zici asa ceva despre piratii din caraibe ca a fost un scenariu mizerabil si de efecte speciale sa comentezi`.. deci te rog..toti suntem critici ai frumosului si uratului..da mult nu stiu aprecia frumosul... is curios de cate ori ai urmarti piratii din caraibe..pun pariu ca niciodata pana la capat..l`am urmarit de 3 ori fiecare parte si crede`ma ca... inca nu a aparut o serie de filme mai buna ca acesta..

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.