Filme noi (7-13 mai 2007) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

07 mai, 2007

Filme noi (7-13 mai 2007)

Săptămână trecută a reprezentat triumful suprem în Box Office al lui Spiderman 3. Mai ales că singurele noutăţi notabile au fost reprezentate de:

Lucky you (locul 6 în BO), o extrem de plictisitoare dramă despre lumea jucătorilor de poker şi...

The Condemned (locul 12 în BO), un film plin de ipocrizie şi o moralitate dubioasă ce critică exact ceea ce oferă... comercializarea violenţei. Aşadar pare să fie un film extrem de distractiv, idiot şi misogin... hmm... interesant...

Aşadar ce ne oferă săptămâna asta la capitolul noutăţi? Oare unul din următorele filme o să reuşească să concureze cu succesul lui Spidey?

9 mai 2007

Day Night Day Night, un film eveniment … ce urmăreşte o tânără teroristă în misiunea sa de a bombarda Times Square.

The Last Sin Eater, o indigerabilă parabolă religioasă, plină de puncte slabe… replici şi dialoguri ieftine şi pompoase… distrusă de efecte speciale atât de proaste încât par a veni din anii 50.

11 mai 2007

28 Weeks Later, continuarea superbului 28 Days Later nu prea mai are nevoie de nici un fel de prezentare... sper doar sa avem parte de aceeaşi acţiune nebună cu zombies infectaţi =))

The Flock, un film poliţist în care nişte agenţi federali încearcă să prindă un extrem de periculos obsedat sexual. Primul film în limba engleză al lui Wai Keung Lau, regizorul lui Infernal Affairs. Pare o propunere interesantă...

Georgia Rule, cu Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan.În prezentare se vorbeşte mult despre o adolescentă rebelă ce se descoperă pe sine într-un oraş mor(m)on din Georgia... alături de mama şi bunica ei. Cu toate astea... tare am eu impresia că filmul o să fie un „VOLVER” american. Sunt curios ce poate să iasă...

The Ex, pare o comedie... una puţin cam absurdă... cu si despre relaţii care s-au răcit de mult.

Blind Dating, o idee foarte proastă ce pare să fie executată oribil… Adică nu înţeleg cum poate să fie amuzantă o comedie despre un tânăr orb ce este marele cuceritor… That’s so retarded!!! (especially for a date movie, "marea poantă": blind date(ing) LAME!!!)

Rottentomatoes

P.S. Insănătoşire grabnică Zoso (via Pig Brother)

2 comentarii:

Unknown spunea...

As spune ca box officeul este un criteriu atit de fumat incit nici nu mai merita mentionat.

Spiderman, de exemplu, este o franciza bazata pe obsesia americana pentru benzi desenate. Filmele dupa benzi desenate au ca audienta principala americanii, primind banii in plus din partea Europei sau Asiei doar ca un bonus. Si cum sint 300 de milioane de americani, nici nu ma mira ca au un box office mare.

In Romania, de exemplu, ori il dai jos de pe net, ori te duci cu colegii de clasa sa il vezi, altfel e un film marginal. Dar, desigur, asta nu va afecta in vreun fel box officeul.

Si, de curiozitate, am cautat statisticile de box office in Romania si am gasit la CineMagiasi la CineFan. Locul intii pe 27-29 aprilie este... Vacanta lui Mr. Bean. I rest my case.

danezia spunea...

yep... intradevar nu este un criteriu pentru a determna ce filme sunt cu adevarat bune... dar este un bun indicator pentru "buzz-ul" pe care il poate produce un film.

Din cate vezi pe blogul asta ai parte de o combinatie (destul de varza)... intre filmele cam obscure ce mi-au placut si pe care vreau sa le fac cunoscute... si filmele de care marea majoritate a oamenilor sunt interesati si pe care le asteapta cu o uriasa anticipare.

Oricum... din filmele ce au premiera saptamana asta, cred doar ca unul sau doua sa intre in BO...

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.