Blades of Glory ( Taisul Gloriei ** ) -7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

06 mai, 2007

Blades of Glory ( Taisul Gloriei ** ) -7/10

Chiar dacă doar o alta comedie tipică cu Will Ferrel, ce ia la tinta de data asta atat de facilul subiect al ... patinajul artistic, Blades of Glory reuseste sa fie distractiv si sa te faca sa zambeşti mai tot timpul.

USA/ Engleza/ min 93

Nu va aşteptaţi la cine ştie ce capodoperă... dimpotrivă filmul asta este stupid si imatur... Nu e nici măcar o satira foarte incisiva la adresa... atât de penibilului patinaj artistic. Cu toate astea, cele mai amuzante momente* sunt cele in care se ia in ras pretenţiozitatea excesiva de care dau dovada practicanţii respectivului sport. (* exceptând desigur... glumele implicând accidente dureroase, cele cu si despre sex... si nepreţuita aluzie la NK).

Oricum e un miracol că poanta centrală a filmului (nu există un bărbat adevărat care să practice patinajul artistic) reuşeşte să fie amuzantă până la capăt chiar dacă e folosită şi mulsă la nesfârsit. Iar minunea asta poartă un singur nume... Ferrel, caci omul asta poate să tină în spinare un film turnat după o formulă reciclată ce porneşte de la cea mai subţire premisă... Oare ce ar face Ferrel cu un rol adevărat...?????

Până la urmă Blades of Glory e un film numai bun pentru o seara de relaxare şi destindere... genul de „film cu prosti” şi prostii... ce te fac sa te simţi bine şi la care nu o să te gândeşti prea mult... poate până la primele jocuri olimpice.

Subtitrare aici (RegieLive)

** P.S. complet retardată traducerea titlului filmului in romana… nu numai ca suna ca dreaqu… dar blades e si la plural. Puteau sa ii zică măcar …. Tăişurile gloriei

Si daca tot vorbim de retarzi, ia ghici când se lansează filmul asta la noi? Hmm... un film cu sporturi de iarnă şi zăpadă... bănuiesc ca nici prin gând nu îţi trece MIJLOCUL VERII.... luna AUGUST.... WTF!!! Şi apoi mai au tupeul să se întrebe... de ce nu mai vin romanii la cinematograf!


Un comentariu:

Anonim spunea...

abia astept sa il vad! daca e in genul ballad of ricky bobby e beton, am ras la filmul ala pana m`a durut burta. will ferrel e tare!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.