0383574 (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) 6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

05 octombrie, 2006

0383574 (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) 6/10

„Cateodata lent, lipsit de originalitatea si spiritul primului film al seriei, si poate mult prea lung pentru ceea ce nu este pana la urma decat trailerul Piratilor 3, DMC este totusi unul dintre cele mai interesante si captivante pelicule din ultima perioada... fiind umplut pana la refuz cu efecte speciale si scene superbe de actiune”

USA (Walt Disney Pictures – release Buena Vista International/Engleza/ min 150

Gen: Actiune, Comedie, Familie (?), Fantezie.

(in Romania sub numele de „Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort” din 15.09.2006)

(titluri alternative "Pirates of the Caribbean 2" "Pirates of the Caribbean DMC")

Pana la urma la ce ne putem astepta de la un film care este inspirat dintr-o atractie a parcului de distractii Disney?.... desigur la aventura, suspans actiune si efecte speciale.

Cu toate astea nu e greu sa nu observi ca Piratii 2 se indeparteaza tot mai mult de plauzibil si de orice contact cu lumea reala devenind un fel de „Pirati ai apei negre” (prietenii stiu de ce!).

Insa nimic nu e mai enervant decat sa platesti cursa... si la mijlocul actiunii totul sa se opreasca, urmand invitatia de a reveni la anul lasandu-ti mai mult decat un gust amar in gura (eu unul m-am simtit aproape inselat de finalul abrupt al filmului).

Despre scenariu nimic bun de zis, pentru ca singurul lui scop e sa acumuleze tensiunea si asteptarea pentru Piratii 3... astfel incat ultimul (?) episod al acestei pseudotrilogii sa devina filmul cu cele mai mari incasari din istorie (cinic nu?).

O mica avertizare, anumite scene pot fi considerate extrem de infricosatoare pentru copii foarte mici... de unde si uimirea ca acest film are rating de AUDIENTA GENERALA in Romania...

Subtitrare aici

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu cred k seria "piratii din caraibe" ii un film foarte reusit in toate privintele,noi trebuie sa mai asteptam cel putin cateva zeci de ani sa facem asa un film,ca sa nu mai zic de actorii, no sa avem noi actori gen jhonny deep,sau orlando boom.de curand am vazut si partea a III a si ii chiar super.asa k gura mica cu comentarii la adresa acestui film

danezia spunea...

Nu iti trebuie zeci de ani...100 de milioane de dolari is destui, nu crezi?

O cumperi si pe mama lui "jhonny deep" de banii astia.

Dai banu, scoti banu! ;-)

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.