Filme noi (iunie 2007) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

28 mai, 2007

Filme noi (iunie 2007)

Acest articol a fost scris... acum ceva vreme. Pentru a afla cele bune informaţii despre cele mai noi filme (2008) aruncă o privire pe categoria: FILME NOI (click aici)

Ok, se pare ca revin la inceputuri... cu un articol numai bun de dat ca link, atunci cand trebuie sa raspunzi la intrebarea "nu stii niste filme noi numai bune de vazut?"

Si cum "un film bun" inseamna pentru fiecare altceva... am avut grija sa te las de unde sa alegi.

Urmeaza lista filmelor ce vor avea premiera luna viitoare. Am pus si trailerele asa... ca postul sa se incarce super-nasol... rabdare.

Filme noi, 1 IUNIE 2007

Knocked Up (R) se pare ca e vorba de o comedie super… o sa stau cu ochii pe filmul asta.

Mr. Brooks (R) Kevin Costner joacă (se pare ca foarte bine) rolul unui om cu o viaţă dublă (un fel de Dr. Jekyll an Mr. Hide): un om de afaceri de succes, filantrop, tată şi soţ perfect... dar care are un secret ascuns... este un criminal in serie... mmm... interesant...

Gracie (PG-13) Bazat pe fapte reale, o poveste despre o tanara ce incearca sa depaseasca momentul dificil mortii fratelui sau, indeplinindu-si visul de a juca fotbal (soccer) feminin. Sincer avand in vedere „expertiza” americanilor in materie de fotbal... nu prea sunt impresionat!.

Pierrepoint (R limited) Un film despre cel mai cunoscut „calau” din istoria recenta a Marii Britanii... pt mine... un subiect interesant.

Crazy Love (NR limited) Documentar prezentat la Sundance, despre o extrem de ciudata relatie de dragoste inceputa in anii 50 care continuă si astăzi. Dacă o să dau de el... o să îl văd din simplă curiozitate.

The Trials of Darryl Hunt (NR limited) Un documentar despre o crimă senzaţională lipsit de senzaţionalisme, şi despre 20 de ani de eforturi pentru a elibera un om condamnat pe nedrept. De văzut...

I'm Reed Fish (NR limited) O poveste dintr-un mic oraş american de provincie ce calcă pe urmele lui Napoleon Dynamite.

Filme noi, 6 IUNIE 2007

The Grönholm Method (NR limited)

Your Mommy Kills Animals (NR limited) Un film despre cea mai periculoasă entitate teroristă din interiorul Statelor unite (dupa FBI)... miscare pentru protecţia animalelor. Un subiect controversat.... tratat cu o miraculoasă echidistanţă... sper să apuc sa văd şi documentarul ăsta.

Filme noi, 8 IUNIE 2007

Ocean's Thirteen (NR) Cred că filmul ăsta nu are nevoie de prea multe prezentări. O continuare decentă si care nu pierde nimic din ceea farmecul originalului. E şi asta de văzut...


Surf's Up (NR) O animaţie cu pinguini... hmm... al naibii de original... Pinguini care dansează şi fac surf... so f****** LAME & RETARDED. Nu e nevoie să fii un mare geniu ca să miroşi o bombă!!! (fumigena)


Hostel: Part II (NR) Continuările filmelor de groază sunt de obicei oribile, iar genul Horror e de ceva vreme într-o amorţire teribilă. Cu toate astea... din simplă curizitate vreau să văd şi filmul ăsta.

Filme noi, 15 IUNIE 2007

The Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (NR) SF, acţiune, aventură, efecte speciale... blockbuster de vară.

Golden Door (PG-13 limited) Am mai vorbit odată despre „Nouvomondo”... Un film italian de vazut!!

Nancy Drew (PG) Actiune, Aventură şi poveşti cu crime şi detectivi pentru copilasi , bazat pe atât de cunoscutul personaj creat de Carolyn Keene. Ideea pare o porcărie de stors bani….

I Could Never Be Your Woman (PG-13) Comedie romantică cu Michelle Pfeiffer. Miroase rău…

Fido (PG-13) Un comedie cu zombilăi cu o premisă şi idee absolut minuată. O satiră deliciosă a perioadei idilice a anilor 50 (in SUA) si a filmelor cu zombies de la începuturi... fanii filmelor moderne (gen 28 whatever) o să fie puţin dezamăgiţi. De văzut!!!

Eagle Vs. Shark (R) o comedie în genul „filme cu prosti”... poate să meargă... sau dimpotrivă... să nu meargă.

Filme noi 22 IUNIE 2007 (detaliile despre aceste filme sunt destul de puţine).

DOA: Dead or Alive (PG-13) Popcorn movie, bazat pe seria de jocuri video...Un film nemaipomenit de prost, dar si al naibii de distractiv... „gagici superbe care caftesc aproape dezbrăcate” visul oricărui adolescent în călduri.

1408 (NR) Un horror cu ceva potenţial (inspirat dintr-o schita a lui Stephen King, cu Samuel L Jackson)... om trăi şi om vedea

Captivity (NR) O tânără top model, adulată de o întreagă lume, este răpită şi ţinută captivă şi desigur că supusă la tot felul de chestii perverse... :p : Subiectul pare interesant, incitant şi controversat... să sperăm că şi realizarea o să fie pe măsură.

Evan Almighty (NR) Steve Carell revine în rolul prezentatorului TV din “Bruce Almighty” pentru ceea ce are toate premisele unei comedii capabile să facă senzaţie (*sau sa fie extrem de nasoala)…Morgan Freeman e şi el pe acolo… Sună apetisant!

Black Sheep (NR Limited) Toti cei care au chef de stupizenii amuzante... o să se distreze nemaipomit cu acest film. Cele mai docile animale domestice... oile... devin in urma unui experiment... o hoarda furioasă cu poftă de sânge de om. Absolut minumat... ard de nerabdare să văd o astfel de idiotenie. SF, Horror, Actiune, Suspans si MII de RĂSETE.

A Mighty Heart (NR Limited) O dramă superbă ce documentează uciderea reporteritei Danny Pearl (Wall Street Jurnal). Pare o realizare exceptională...

September Dawn (R Limited), un fel de Romeo şi Julieta ce se desfăsoară pe fundalul unuia dintre cele mai mari masacred din istoria SUA:

Filme noi, 27 IUNIE 2007

You Kill Me (NR Limited) O comedie neagră cu buget redus...

Filme noi, 29 IUNIE 2007 (very little relevant info)

Live Free or Die Hard (NR) DIE HARD 4 Pai Bruce Willis revine să salveze lumea, să sperăm că o să avem de ce să ronţaim popcorn!!!!

Ratatouille (NR) Animaţie pt copilasi... Pixar... Disney... neahh...

Death at a Funeral (NR) comedie britanică ... despre o moarte la o inmormântare... pare un subiect ciudat... si sunt curios de unde ar putea să iasă amuzamentul.

The Martian Child (PG)

Mama's Boy (NR) O comedie despre un tânăr de 29 de ani... ce este alungat de sub aripa mamei, in lumea crudă şi rea....

Vitus (PG Limited) Un film elveţian despre un tânăr pianist şi actor (jucat de cătreTeo Gheorghiu)

Evening (PG-13 Limited) O dramă cu o distribuţie stelară... ce pare al naibii de plictisitoare.


Have fun!!!

12 comentarii:

Anonim spunea...

trailerul de la titlul Hostel 2 e de la Hostel 1 de fapt. Ce film dement, nici nu am cuvinte in vocabular sa`l descriu, cat de bolnava e ideea de la care a pornit filmul. Nici nu`mi imaginez ce degenerati pot plati zeci de mii de dolari ca sa aiba la dispozitie o fiinta umana la care sa`i faca orice si apoi sa o ucida. Ciudat e sentimentul ca desi te dezgusta si scarbeste, esti intrigat sa vezi mai mult, sa intri in psihologia acelei persoane (a vanatorului, nu a victimei). Sper ca Hostel2 va fi o incursiune in mintea criminalului, ca groasa, scarba, spaima, disperarea victimelor am vazut`o in Hostel1.

danezia spunea...

OK... mersi de info (am mai incurcat si eu borcanele :).

FIXED!

Cat despre ideea filmului, nu's ce sa zic... in afara faptului ca in mod sigur exista pe lumea asta oameni dispusi sa faca multe pt. a avea la dispozitie o fiinta umana din care sa faca orice vor ei.

Anonim spunea...

ok hostel2, vad ca au bagat femei frumoase care probabil vor muri in chinuri.
Fido, categoric vreau sa`l vad.
1048-idem, suna f. interesant. imi place ideea ca in Silent Hill, de spatiu paralel (camera de hotel).
Dead or Alive, mi`a placut trailerul si vreau sa vad filmul.
captivity a cauzat controverse in SUA cu posterele promotionale care erau violente.

Anonim spunea...

super tare esti :* marfa idee cu filmele keep going>:D<

Anonim spunea...

cum poti spune despre ratatouille "neah" ???? watch it again....e chiar relaxing...

Anonim spunea...

din lista am vazut Evan Allmighty care are cateva momente haioase dar in rest e o porcarie.
Ieri am vazut 1408, foarte bun film, a fost de`a dreptul inspaimantator dar nu m`a lamurit la multe chestii, de ex. anagerul hotelului era malefic, de ce era camera blestemata, experientele din camera difera de la subiect la subiect?

Anonim spunea...

inteleg ca tu iti spui parerea personala .. dar ca fan al genului de animatie .. ratatouille e chiar ok .. iti da impresia ca e unul din filmele vechi de animatie .. gen Alba ca Zapada, Doamna si Vagabondul alea alea .. cui ii plac filmele de animatie ... il recomand cu multa incredere.

Anonim spunea...

tare site-ul,astept actualizari :) 1408 e chiar f tare

Anonim spunea...

ala cu oile ie tare rau cred k o safie cel mai tare film pune naibii alte anim ale da nu oii ie penibil rau frate

sweety spunea...

am vz anul trecut un film foarte marfa dar nu mai stiu cum se numeste si as vrea sa ma ajutati voi:D cateva detalii poate v-ar ajuta:

sunt doi indragostiti...iar el are un vis in acre se intampla foarte multe neplaceri intre ei...nu ii zice niciodata "te iubesc" ei..si intro seara se cearta..la un restaurant..ea pleaca..se suie intrun taxiu..el nu doreste sa mearga cu ea...la cateva minute ea are un accident si moare...el se trezeste din acel vis..iar in realitate doreste sa faca exact opusul acelui vis...ii zice k o iubeste..la acelasi restaurant ii daruieste o bratara..cu mai multe simboluri....cand pleaca...ea se suie in acelasi taxi...el se suie cu ea...la cateva minute au acelasi accident..dar moare el...cam atat va pot spune..va rog mult de tot dak imi puteti spune cu se numeste astept raspunsul vostru

danezia spunea...

@sweety

uff.. cam putine detalii relevante, nu stii macar unul dintre actori... sau daca e un film nou, sau unul mai vechiut?

Personal nu imi pare cunoscuta scena, insa pastreaza speranta, cine stie... poate ca cineva de pe aici o sa recunoasca filmul si o sa iti raspunda.

Bafta

danezia spunea...

sweety... filmul se cheamă If Only (2004).

Mi-am bătut puţin capul cu aceasta problemă ;)

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.