Trei frati de belea (Petitorii / Frati si surori !?) -2/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

09 februarie, 2007

Trei frati de belea (Petitorii / Frati si surori !?) -2/10

Bizonism galactic: nu prea amuzant, deloc provocator si din nefericire… incredibil de plictisitor. Va rugam nu mai insistati…


Romania/ Romana/ min 131

Multumita lui zoso am aflat si eu de existenta noului film al celor de la Vacanta mare: „Trei Frati de Belea”. Acuma sper sa intelegeti... nu sunt eu snobul care sa nu inteleaga o gluma buna... indiferent de prezentare. Doar i-am dat din toata inima lui Borat 10 iar Jackass 2 a primit si el un meritoriu 8.

Insa........ nimic din ceea ce mi-a placut la aceste filme nu apare in pelicula celor de la Vacanta Mare: prospetime, putina nebunie, curaj si o droaie de imaginatie. Oamenii nostrii sunt la capat de drum, sunt deconectati de realitatea de astazi... si in mod clar nu mai realizeaza cum sa ii faca pe romani sa rada (inca cateva astfel de petarde sau... sezoane dezastruoase la Kanal D... si amintirile unor vremuri atat de frumoase se vor umple definitiv de r***t).

Cei drept filmul incepe bine si are si cateva momente mai deosebite, insa in rest avem parte de acceasi ciulama penibila „made in MediaPro” realizata dupa modelul: se ia o idee buna, se adauga stereotipuri la greu, gagici beeeton si tot felul de conotatii sexuale (prinde la bopor disperat), se fura tot ce se poate de prin alte filme (aluziile la Matrix au fost cele mai LAME, LAME, LAME), se umbla oleaka (mai mult) la product placement... si se executa scenariul superprevizibil cu cel mai mic buget posibil.

Insa si mai infricosator... unele scene (si poante bune) sunt distruse de o regie absolut neinspirata (Poveste de Cartier se anunta de tot k*****) si de un montaj catastrofal... sursa nemaipomenita de nervi si de iritare. Astfel filmul asta a iesit asa cum cei de la Vacanta Mare nu si-ar fi dorit niciodata sa iasa: intunecat, deprimant si incredibil de confuz... asa cum ii sta bine oricarui film romanesc prost.

4 comentarii:

Raluk spunea...

Mie una nu imi plac deloc cei de la Vacanta Mare. La film am primit niste invitatii, ca altfel nu as fi ajuns. Ma asteptam la mult mai rau, dar a avut cateva faze amuzante. La inceput mai ales, spre final devine o parodie arhicunoscuta si penibila. Apropo, daca mai parodiaza cineva Matrix ma impusc

danezia spunea...

Sa stii ca te invidiez... as vrea si eu sa primesc invitatii la premiere de filme... chiar daca as vedea filme proaste.

Din nefericire 1 .I'm a nobody.
2. Nu locuiesc in Bucuresti, acolo unde se pare ca se invarte totul in tara asta... huh!

P.s. Mersi de comentarii, le citesc tot timpul cu interes.

Anonim spunea...

Same sh.t! Si sunt la al doilea film. Oare cate vor mai urma?! Totusi apreciez un "du-te 'n ma-ta" bine plasat. Este peste un "f" word de-al "lor". Suntem mai ai dracu! Nota 3... si un pic.

danezia spunea...

ei... asta pentru ca esti mai darnic. Eu vroiam un film mai nesimtit... asta a fost mult prea cuminte!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.