(2006) Monster House (Casa e un Monstru!) -7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

05 februarie, 2007

(2006) Monster House (Casa e un Monstru!) -7/10

Actiunea si suspansul din aceasta animatie o sa captiveze atentia copiilor, si din fericire exista destula substanta in aceasta poveste, astfel incat experienta sa fie placuta si pentru cei mari.

USA/ Engleza/ min 91

Synopsis aici

Sincer sa fiu imi este destul de greu sa definesc acest film pentru ca... e o combinatie intre inocenta filmelor clasice de animatie, momente de suspans, atmosfera de horror (si ceva sperieturi), umorul inteligent si o poveste sensibila ce reuseste sa faca o surprinzatoare (dar destul de macabra si ciudata) intoarcere cu 180 de grade.

Pana la urma nu este vorba decat de o reintoarcere melancolica intr-o lume a copilariei (plasata undeva intr-o suburbie americana a anilor 80), ... la varsta in care incepem sa fim fascinati de catre bizar si necunoscut...

Partea proasta a filmului se refera in primul rand la animatia destul de stangace (in special la partea de transpunere a miscarii actorilor)... si la multimea enervanta de erori si nepotriviri ce abunda pe parcursul celor 90 de minute ale peliculei.

P.S. Mie unul mi-a placut acest film... mai ales pentru ca am ocazia sa trec deseori pe langa o casa ce e pur si simplu incredibila... !

Subtitrare aici

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.