(Oscar 2007) Ghid de supravietuire, partea a-III-a: Predictii finale!! ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

25 februarie, 2007

(Oscar 2007) Ghid de supravietuire, partea a-III-a: Predictii finale!!

Buna tuturor,

Sa stiti ca nu m-as fi apucat de scris postul asta, daca nu as fi auzit niste enormitati imense la stirile din seara asta... legate de favoritii la Oscar. Cel putin IRealitatea TV au reusit sa ma amuze dar si sa ma ingrozeasca "cu cu"nostintele lor in domeniu.

Sunt multumit de raspunsul dat de Ada Roseti pe siteul TVR , ma bucur ca sunt citit si ca am parte de un asemenea feedback civilizat si pozitiv la nivel inalt. Atata timp cat nu sunt traduse/acoperite glumele... cred ca totul o sa fie ok. Anul trecut (sunt un mare fan al lui Jon Steward), am reusit sa ma enervez foarte tare. Sper ca anul asta sa ne impacam ; ), si sa nu fiu nevoit sa caut alta coloana sonora pentru transmisie!.

(Pauza: aoleu tata!... ma uit la televizor si nu imi vine sa cred de incompetenta sunt criticilor nostri de film, cel putin a unora... fain reportajul de pe TVR, ma distrez la nebunie de pe margine!!!).


Ok, hai sa termin cu palavrageala si sa trec la treaba. Uite, o sa pun lucrurile in scris... needitabile si salvabile... ashe ca sa nu fie discutii. (da un click pe imaginea de mai jos... pentru varianta ce poate fi citita :P)
Si nu pot termina decat cu o rugaminte la Mos Craciun... asa... poate o sa imi aduca noroc! Stiu ca ultimul tip care a incercat chestia asta a devenit foarte populat in randul poporului.... : )).
In noaptea asta, Danezia nu doarme... si sper ca toti cinefilii sa aiba si ei oleaka de insomnie ... cred ca se merita!

P.s. si fara prea multe glume pe baza scrisului meu... ca imi strang jucariile si ma duc acasa :)), apropo asta e varianta lizibila... mai e si o versiune ce nu se poate citi deloc. De altfel nu ma intrebati ce era pe CD-urile din gentile alea pe care le-am carat la Cotroceni pentru favoare :P. Stie el Bill Gates mai bine.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo DANEZIA!!!!
Imi place la nebunie chestia cu "Draga Traiane" :)))))
Hai ca esti chiar simpatica, ca sa nu zic dulce

danezia spunea...

;). Ehh poate cel mult simpatic.
danezia=DANEmarca+indoneZIA, asta e explicatia.

Asta a fost nick-ul care sa imi placa suport in continoare consecintele ;P!

Anonim spunea...

Ok, simpatic, scuze :))) da' n-aveam de unde sa stiu

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.