Saw VI -6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

01 noiembrie, 2009

Saw VI -6/10

A şasea ediţiei a festivalului anual de "torture porn" SAW, e destul de comestibilă împofida subiectului expirat de foarte multă vreme.

SUA, 90 min.



După ce am evitat SAW 4 şi 5 în anii trecuti am decis să vad nr. 6 în cadrul unui mic marator de Halloween. Mă asteptam să nu înteleg mare lucru, însă surprinzător povestea se leagă destul de mult de începuturile seriei (plus destul flashbackuri de lămurire) ca să mai conteze nevizionarea câtorva filme din serie.

Punctele foare slabe ale filmului sunt desigur... aceleaşi şi aceleaşi încercări sângeroase şi monotonia unei poveşti ce tot se târâie de vreo 6 ani de zile.

Partea grozavă e că există elemente surprinzătoare în scenariu şi un final neaşteptat...  şi în plus oamenii supuşi chinurilor sunt cei mai detestabili oameni în momentul de faţa: cei care lucrează în finanţe şi administrarea sistemului de sănătate.

Paradoxal şi îngrijorător, în acelaşi timp, e că îţi doreşti cu adevărat moartea în chinuri groaznice a respectivilor "cămătari" sau administratori de asigurări... ceea ce nu ştiu dacă e atât de anormal având în vedere că vremuri grele de astăzi sunt responsabilitatea unor astfel de lacomi.

Am auzit că o să fie şi un SAW VII la anul. Sper să fie cu politicieni!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Serialul Saw a devenit destul de enervant,mai ales ca acum scot si partea a saptea,dupa ce anuntasera ca aceasta va fi ultima..Desi primul mi-a placut foarte mult,eu m-am oprit la 4.Oricum,intentionez sa le vad pe toate unul dupa altul pentru a avea o privire de ansamblu asupra povestii.

danezia spunea...

Nu e o idee rea deloc... cred ca o sa fac si eu asta daca cumva o sa se termine vreodata seria.

Multa bafta cu blogul by the way.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.