Identity -8/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

02 noiembrie, 2009

Identity -8/10

O mică bijuterie de thriller horror. Un film plin de mister, suspans şi neprevăzut a cărui ultimă răsturnare de situaţie o să vă surprindă cu siguranţă.


USA, 91min

Pentru cam două treimi din film, "Identity" nu pare mare lucru: câţiva călători ghinionişti sunt blocaţi de o furtună teribilă într-un motel la naiba in praznic unde nu există semnal pe telefonul mobil iar recepţia radio nici atât.

Desigur că aceşti călători încep să sufere morţi care de care mai sângeroase... în stilul cel mai clişeu al celor mai slasher horror-uri. Un alt fir al poveştii înfăţişează în schimb decizia finală cu privire la condamnarea la moarte a unui criminal psihopat (ce se află pe drum) şi ne tot aşteptăm ca unul dintre călători să fie chiar acest criminal.

Din fericire... cam toate clişeele se termină aici, povestea începând să ofere surpriză după surpriză... si un final cum rar mai vezi.

Verdict final: atmosferă apăsătoare, incredibilă... un film deosebit plin de suspans... însă a cărui poveste este un pic prea mult întortocheată pentru a fi pe gustul tuturor. Poate fi pelicula horror psihologică a unui maraton de Halloween.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Revazut aseara.

Atunci cand l-am prima data habar nu aveam despre ce este vorba.Vazumsem niste reclame si stiam ca e cu John Cusack si Ray Liotta,doi actori destul de buni.Chiar daca ramanea la stadiul de slasher,era un un film de exceptie,dar intorsatura pe care o ia actiunea(daca cineva spune ca a prevazut twist-ul,ori minte ori e medium) ii da o aura aparte.Nu multe productii m-au tinut in suspans cum a facut-o acesta.in mod cert un must see pentru fanii genului.

me spunea...

Hi-hi-hi....l-am vazut deja de 2 ori nu astept sa-l mai vad...poate in week-end cu vlad si sergiu daca ii conving...si da...eu sunt...sor'ta :))

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.