SAW III (Puzzle mortal 3) 5/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

31 octombrie, 2006

SAW III (Puzzle mortal 3) 5/10

"Desi cu mult mai ingrozitor si sadic decat precedentele filme ale trilogiei, SAW III o sa ii dezamageasca pana si pe cei mai inraiti fani... pentru ca pur si simplu nu mai este amuzant"

USA /Engleza/ min 107

Gen:, Horror

(titluri alternative "Saw 3" )

Saw III, este cu mult peste filmele precedente ale seriei... personajele sunt gandite si jucate mai bine, scenariul e decent, capcanele si "jocurile" sunt si mai pline de imaginatie... insa lipseste acel lucru care sa te faca sa zici WOW!

Probabil ca e si uzura aceasi idei reinventate pentru fiecare Halloween, sau poate gandul ca la un momendat chiar se exagereaza in goana dupa bani, orice ar fi, scenele de incredibila violenta si cruditate si-au pierdut in mod clar efectul...

Saw III este in mare parte plictisitor si enervant!!!

(Poate ceea ce salveaza filmul de la penibil... din punctul meu bolnav de vedere, este scena operatiei pe creier... )

Subtitrare aici

2 comentarii:

Raluk spunea...

Saw III mi s-a parut intr-adevar penibil. Scena operatiei pe creier, reamintind un pic de Hanibal, mi s-a parut sinistra si fara rost. Nimic deosebit. Jocurile psihologice de la final mi s-au parut destul de interesante, in genul cu care Saw III ne-a obisnuit deja. Nu vad insa de ce te-ai uita la un film atat de sangeros si violent pentru doar cateva faze misto.

Anonim spunea...

aici trebuie sati dau dreptate,intradevar este mai plictisitor k celelate parti dar si aceasta parte este destul de "draguta".Oricum f inteligent facut filmul in general

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.