Snakes on a plane (Avionul cu serpi) 8/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

17 octombrie, 2006

Snakes on a plane (Avionul cu serpi) 8/10

"Poate cel mai grozav film de categorie B, pe care l-am vazut in ultimii 10 ani de zile, incredibil de distractiv si de cretin, plin de scene ingrozitoare dar care te fac sa razi in hohote"

USA (New Line Cinema– release New Line Cinema)/Engleza/ min 105

Gen: Actiune, Horror (!)

(titluri alternative "SoaP"; "Venom":"Anaconda 3": "Pacific Air 121" )

Sa nu te astepti ca "avionul cu serpi" sa fie mai mult decat un film cu un avion plin cu serpi. Nu de alta dar cineva spunea ca asta e cel mai bun film... despre un avion plin cu serpi... si daca nu e destul de convingatoare afirmatia mea (facuta in spiritul logic al scenariului filmului), asta e cel mai bazat film cu si despre avioane (de linie) facut vreodata.

Ideea e asta... un mare mafiot din Hawaii decide sa lichideze unicul martor ce il lega de locul unei crime, umpland ochi cu serpi avionul cu care acesta se duce la Los Angeles sa depuna marturie impotriva lui. (dap !... : D !? )

In toata afacerea asta Samuel L. Jackson, joaca rolul agentului FBI care trebuie sa protejeze martorul... dar sa si salveze mare parte din omuletii din avion.

Dar povestea scenariul... conteaza prea putin... deoarece aveam aici un clasic al filmelor "POP CORN", o aventura extraordinara, facuta in stilul si spiritul filmelor de alta data. Teroarea, proastia si rasul in hohote nu s-au mai "incolacit" niciodata intr-un ambalaj atat de captivant.

Un film superb, tocmai prin idiotenia lui... de vazut! (asta daca cumva nu ai frica de serpi... sau poate ca merge si in cazul asta)

Subtitrare aici

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.