Click 6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

06 octombrie, 2006

Click 6/10

„Desi cateodata plictisitor, lipsit de originalitate (sau de bun gust), extrem de previzibil, imatur si innecat in clisee, Click are o particularitate ce lipseste majoritatii filmelor de astazi... scenariul e scris din suflet iar rolul principal e interpretat superb de un Adam Sandler ce face aici probabil cea mai buna prestatie din cariera”

USA (Revolution Studios– release Sony Pictures/Engleza/ min 107

Gen: Drama, Comedie, Fantezie.

(in Romania sub numele de „Click - Zapand prin viata” din 11.08.2006)

In mare parte povestea e asta: Michael Newman (!?) are o familie perfecta... insa este prea ocupat cu problemele de la serviciu (si cariera sa) pentru a avea timp sa descopere asta.... totul pana cand intra in posesia unei telecomenzi ce o sa ii schimbe viata.

[Spoiler]Daca Click nu ar fi avut un happy ending[spoiler/] si restul filmului s-ar fi desfasurat in tonul ultimei jumatati de ora... Adam Sandler ar fi avut o sansa buna pentru o nominalizare la Oscar (pe bune... eu de obicei nu ma insel cand e vorba de Academie). Din nefericire insa, restul filmului este destul de slab, presarat cu glume de k***t, momente penibile si pare o combinatie aberanta intre: “It’s a wonderful life”; „Back to the Future” “A Christmas carol” si „Groundhog day”.

Cu toate astea motivul pentru care nu o sa dau cu filmul de pamant este ca... m-a emotionat (si asta chiar ca e o realizare), poate si pentru ca in toata mediocritatea lui, Click este un film sincer si probabil inspirat dintr-o realitate cotidiana pe care nici decorurile SF nu o pot obscura.

Pentru cei care nu au vazut filmul... nu va luati dupa trailer, caci Click nu e o comedie propriu-zisa ci mult mai mult decat atat, iar momente amuzante (de o calitate indoielnica) sunt clar depasite de ceea ce pana la urma e o poveste menita sa te faca sa plangi.

Iar acum.... pentru cei care au vazut filmul: cat de penibila a fost faza cu bicicletele?.... pentru ca la o adica... cat naibii poate sa coste o bicicleta pentru copii? 70$ (max), si in orice caz mult mai putin decat o poseta.... Dar asta e... cateodata mi se pare ca Hollywoodul e pe alta planeta. (Planet corny)

Subtitrare aici

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.