The Fast and The Furious Tokio drift (The Fast and The Furious 3) 3/10 (Racing, babes… crashing cars, then again racing & babes) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

19 iunie, 2006

The Fast and The Furious Tokio drift (The Fast and The Furious 3) 3/10 (Racing, babes… crashing cars, then again racing & babes)

NFS Most Wanted in Tokio... FILMUL. Curse ilegale, masini tunate, bucati tari... tot tacamul. Va face deliciul pasionatilor de motoare... pentru restul doar un alt film idiot si care te plictiseste de moarte intre doua scene tari de curse” DANEZIA

USA (Universal Pictures– release Universal Pictures )/Engleza (Japoneza)/ min 104

Gen: Actiune, Aventuri, Curse

(in Romania sub numele de „Furios si Iute: Derapaje la Tokyo” (aha!... inca o traducere cretina) din 23.06.2006)

Un review prost si lipsit de originalitate despre un film ce intruneste aceleasi calitati. Un film in care personajele principale sunt supermasinile tunate si in care singurele scene interesante sunt cele de curse. Si desigur o noua ocazie pentru ca americanii sa mai faca putin misto de japonezi.

Despre ce e vorba in acest film? Pai Sean Boswell (Lucas Black) este un tip ce pare sa nu isi gaseasca locul in viata, reusind sa isi faca mai tot timpul probleme cu legea (si in continuare il voi parafraza pe „trax8” din australia a carui review de pe IMDB m-a dat pe spate) „..De ce e (Black) in Tokio?......... Curse ...Cum reuseste sa cunosca oameni in Tokio?.. Curse ....Pe cine intalneste in Tokio?.. Tipe .....Cum intra la belele?.... Curse si tipe......Cum iese din belele?...Curse si tipe....... Si ce va face ; ) pana la urma?........Curse si tipe.

CARE e morala povestii ??? Cursele iti fac rost de tipe!!!!”

“Tokio drift” este atat de slab (si plictisitor) la orice altceva inafara de curse (care trebuie sa recunosc sunt realizate super)… incat scrierea unui review in timpul filmului a fost banala si macar am simtit ca nu am pierdut totusi 1 ora si jumatate din viata urmarindu-l.

3 puncte pentru masini, curse si mai ales pentru ca mi-a facut placere sa joc NFSU 1&2 sau NFSMW (cu toate ca nu prea m-a atras atmosfera de super-fite emanate si de filmuletele din acel joc... asa cum emana si din acest film) si pentru ca am fost si eu (macar in lumea virtuala) drift king (D.K. : )

On a very late EDIT:
Vad ca foarte multa lume a ajuns pe aici... cautand subtitrari la acest film. Si pentru ca nu vreau sa dezamagesc... o sa ii rasplatesc : ), pe cei care au citit acest review pana la capat. Kila de subtitrari pentru "TOKIO DRIFT" >>>>> AICI <<<<< (sursa Regie LIVE)

2 comentarii:

Anonim spunea...

mai joci nfs mw? @-) cum dau de tine?

claudia audi spunea...

E cel mai tare film,jur ca e filmul meu preferat.Pe Sean Boswel(Lucas Black)il ador,l-am vazut de foarte multe ori si nu pierd nici o ocazie de a-l mai vedea.Un film de nota 10 ce merita vazut;);)

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.