Nacho Libre 5/10 (Wrestling… Mexico style) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

24 iunie, 2006

Nacho Libre 5/10 (Wrestling… Mexico style)

„Acest gen de comedie poate parea fie extrem de amuzanta sau dimpotriva revoltatoare, depinde de fiecare. Eu unul nu am avut norocul de a ma incadra in niciuna dintre categorii, si m-am plictisit de moarte.” DANEZIA

USA (Paramount Pictures– release United International Pictures)/Engleza(Spaniola)/ min 92

Gen: Comedie, Sport

(in Romania sub numele de „Nacho Libre ” din 18.08.2006)

Sa vedem despre ce e vorba: Nacho a crescut intr-un orfelinat al unei manastiri Mexicane, iar acum a devenit bucatarul manastirii. Insa viata monahala nu e de el, si in dorinta de a face cativa pesos in plus cu care sa le ofere o mancare mai buna si cateva bucurii micutilor orfani (si astfel sa o impresioneze pe frumoasa maicuta Encarnation), isi indeplineste visul de a deveni luptator de wrestling (Lucha Libre), alaturi de un partener mai ciudat Esqueleto (Scheletul).

Eu unul am pornit de la ideea ca o sa vreau sa îmi placa acest film... nu de alta dar ramasesem cu o impresie buna de la „Napoleon Dynamite”. Pana si ideea un calugar mexican gras, luptand alaturi de un tip scheletic (ce nu cred in Dumnezeu... ci in stiinta) promitea destul de mult. Insa nu... rezultatul a fost plictisitor.

Problema a fost probabil faptul ca filmul nu a fost atat de revoltator si de lipsit de bun gust pe cum ma asteptam... imi imaginam glume nerusinate pe teme religioase sau la adresa mexicanilor. Nimic din toate astea.

Nu ma indoiesc totusi ca publicul tinta (12-18) se va distra de minune... insa e genul de film care devine amuzant doar intr-o atmosfera prielnica si alaturi de multi prieteni galagiosi gata sa ia totul la misto.

O comedie simpla... dar tampita a carei gluma centrala se afuma repede dupa primele 20 de minute.

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.