We live to fight another day! DANEZIA in finala! ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

19 martie, 2010

We live to fight another day! DANEZIA in finala!

Va multumesc mult de tot pentru incredere bunavointa... si pentru ca sunteti alaturi de mine. Pana la urma voi sunteti motivul pentru care orice blogger ar trebui sa scrie, si ma bucur enorm pentru ca existati.
Suntem impreuna in finala, adica intre ultimii 15 (din 21 :), si sper ca o nu o sa va suparati foarte tare pe mine daca va mai rog sa ma mai votati odata... :)!!!

Trebuie sa reintrati pe cont ... si ma gasiti la sectiunea filme, ori un singur click si GATA. De data asta este mult mai simplu....

Pentru cei ce vor sa ma voteze de abia in finala, si inca nu au cont pe RoblogFest,... tutorialul meu "simplu" si se aplica si aici

Va multumesc din nou ca existati, ca sunteti cei mai faini si cei mai super cititori pe care ii poate dori vreodata un blogger... si pentru ca, datorita voua... aceasta zi superba de primavara este de doua ori mai frumoasa!
Danezia.

P.S.
nu uitati de click :)
VOTEZI la roblogfest 2010

2 comentarii:

Blog de moda spunea...

Buna.

Felicitari pentru calificarea in finala la roblogfest.

Iti propun un schimb de voturi. Din partea mea vei primi un vot la aceasta sectiune, iar tu sa-mi dai un vot pentru Fashionlife.ro, la sectiunea blog de fashion. Daca esti de acord, te rog sa imi raspunzi aici:

http://www.fashionlife.ro/diverse/voteaza-fashionlife-ro-la-roblogfest-2010/

Succes,
Paul

Doina Varga spunea...

Multumesc de propunere. Ai votul meu. Am votat. Mult succes.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.