Zmeura de aur 2010 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

07 martie, 2010

Zmeura de aur 2010

Va informez cu deosebita placere ca in acest an nu am vazut nici unul dintre filmele nominalizate (sau castigatoare) la zmeura de aur.
Cu o zi inainte de Oscaruri, Zmeurele de aur ne aduc aminte ca lacomia, prostia, lipsa de talent si .... nebunia sunt mult mai frecvente la Hollywood decat calitatile ce merita rasplatita prin atat de doritele statuete aurii.

Fara multa introducere, acestea sunt cele mai neinspirate filme ale anului: prost facute, cu subiecte tampit tratate, ultrapretentioase, ultraplictisitoare, uberstupide... promovate agresiv pentru a fi capacana pentru cocalarii si pitzipoancele de mall.

Transformers: Revenge of the Fallen, este: cel mai prost film al anului 2010, iar Michael Bay, cel mai prost regizor, pentru tot "talentul" aratat in producerea acestui film. De asemenea si cei trei "profesionisti" responsabil de scenariul panaramei de film au fost rasplatiti cu smeura de aur pentru cel mai prost scenariu.

Membrii trupei Jonas Brothers sunt cei mai prosti actori, pentru prestatia in filmul 3D despre propria trupa in concert.

Sandra Bullock ( All About Steve) "castiga" zmeura pentru cea mai proasta actrita, cat si pe cea pentru cel mai prost cuplu (alaturi de Bradley Cooper si pentru acelasi film) si astfel asteptam cu sufletul la gura sa vedem daca va reusi dubla! (zmeura si Oscar)

Billy Ray Cyrus in "Hannah Montana: The Movie" si Sienna Miller in "G.I. Joe: The Rise of Cobra" sunt cei mai prosti actori in roluri secundare....

Iar cel mai lipsit de originalitate, (zmeura pentru remake, continuari... rebooturi sau furturi pe fata) se acorda magnificului: Land of the Lost.

Daca ai vazut macar unul dintre aceste filme (sau mai multe dintre filmele nominalizate) si chiar ai dat bani la cinema pentru "oroare"... cred ca e timpul sa il citesti mai des pe Danezia!

P.S.
Cele mai proaste performante cinematografice ale deceniului (2000-2010):

  • Cel mai prost actor: Eddie Murphy!
  • Cea mai proasta actrita: Paris Hilton!
  • Cel mai prost film al deceniului: Battlefield Earth!

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.