Filme (Gu)noi, ianuarie, februarie 2010 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

17 martie, 2010

Filme (Gu)noi, ianuarie, februarie 2010

A venit timpul sa acord distinctia de film (Gu)noi celor mai neinspirate, prost realizate, plictisitoare... pline de clisee, prost jucate si ultracomerciale filme ale inceputului de an.

Valentine's Day (2010) - ubercomercial, plin de clisee

Dear John (2010) - melodramatic, neinspirat...foarte prost scris, bomba lacrimogena ce exploateaza cum nu trebuie 9/11

The Tooth Fairy  (2010) - mediocru, artificial, comercial, ambalat si vandut ca "film de familie"

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009) - copilasii mici il pot suporta dar e mult prea natang pentru restul...

The Wolfman  (2010) - remake cam neispirat, lipsit de suspans... insa plin de violenta inutila si efecte speciale (inca nu sunt sigur daca e gunoi 100%)

When in Rome  (2010) -clisee la greu, comedie romantica mai varza decat media (ce e oricum abisala)

Old Dogs  (2009) - serios vorbind, trebuie sa fii retardat daca poti vedea filmul asta pana la capat fara sa te enervezi (deloc amuzant, clisee, prost facut, prost jucat... )

Remember Me  (2010) - comedie romantica de nivel mediu (adica abisala)... ce ar fi fost suportabila daca finalul nu ar fi fost cu adevarat jenant, o bomba nucleara lacrimogena de o nesimtire cum rar s-a vazut!

Cop Out (2010) - o comedie statuta, plina de clisee... plictisitoare si TRIST de neamuzanta.

Cu toate acestea... nici unul dintre aceste filme nu poate detrona perfomerul GUNOI al inceputului de an:
The Twilight Saga: New Moon (2009) - filmul despre care toata lumea spune ca e prost... dar nu te poti abtine sa nu il vezi (sau sa dai banii ca sa il vezi).

Luuuuuung... ca o zi de post, plictisitor si pretentios nevoie mare, noul Twilight face ca vechiul Twilight sa para prin comparatie ca o capodopera...

Va rog sa evitati pe cat posibil toate aceste filme, blogul acesta exista ca sa va dea destule alternative la laturile de mai sus: De cinci ani va propun: filme originale, interesante, palpitante... care o sa va deschida orizonturi si o sa puna neuronii in miscare.

P.S.
Pe 18 MARTIE se inchide votarea :)), asa ca inca mai aveti timp sa ma incurajati sa continui. E deprimant sa vezi cum cantitatea si laturile bat tot timpul calitatea... insa poate anul acesta o sa reusim sa invingem mediocritatea.

VOTEZI la roblogfest 2010

Va multumesc!

2 comentarii:

Anonim spunea...

din cate observ numai filme americane?

danezia spunea...

nu are rost sa ma iau de esecurile altor natiuni... probleme reale pot impiedica producerea de filme bune (de exemplu in RO: amatorismul, subfinantarea, coruptia, lipsa mijloacelor tehnice de baza)
Filmele americane proaste trebuiesc in schimb date de toti peretii deoarece au la dispozitie tot ce le trebuie: finantare, tehnica, oameni calificati... si in plus ne sunt virate pe gat folosindu-se o promovare agresiva si deseori inselatoare

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.