Avatar is dead, long live The Hurt Locker! ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

08 martie, 2010

Avatar is dead, long live The Hurt Locker!

Specialistii Academiei au acordat jumatate din premiile tehnice lui The Hurt Locker, confirmand faptul ca aroganta lui Cameron nu o sa duca oriunde... si aratand deja directia in care se vor duce marile Oscaruri.

Mai sunt cateva minute si sunt sigur ca The Hurt Locker o sa aiba parte de o seara magica, cu un numar nesperat de premii!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Doar am sa copii ce am scris pe blogul meu, pentru ca ma simt foarte bine:):
OSCAR-ul 2010 a premiat filmul adevarat!
Am inceput bine saptamana, Filmul meu favorit la Oscar: The Hurt Locker, a luat tot ce se putea lua mai bun; Jeff Bridges - cel mai bun actor de departe; la fel si Sandra Bullock; Christoph Waltz- meritat pe deplin premiul; o mica parere de rau la secundar feminin unde a luat Mo'Nique, o preferam pe Maggie Gyllenhaal. La fel si la filmele straine: El secreto de sus ojos- foarte bun. Si la muzica nu avea cum sa piarda: T-Bone Burnett, Ryan Bingham("The Weary Kind")
Pentru mine nu este nici o surpriza ca Avatar nu a luat mai nimic (3 premii care nu reprezinta nimic important pt. cinematografie), James Cameron intotdeauna, de la Terminator incoace a mizat in primul rand pe efectele speciale, ori daca cu Titanicul a pacalit, ajutat si de realitatea dramei (oricum din Titanic nu a ramas decat Celine Dion-melodia este exceptionala si ingrozitoarea alegere si prestatie a lui Leonardo diCaprio, total nepotrivit pentru rol), restul: traiasca PC-ul!. De data aceasta cu Avatar nu a mai pacalit pe nimeni, in afara spectatorilor, momiti cu o reclama sufocanta si cu ochelari 3D. Un film artistic de valoare, nu se limiteaza la calculator, iti mai trebuie si actorii sa aiba roluri deosebite, sa le interpreteze exceptional, scenariul sa fie foarte bun, etc. James Cameron a facut o mare greseala cand s-a despartit de Kathryn Bigelow, ar fi avut multe de invatat :) Si ca sa fiu rautacios pana la capat, cred ca Avatar nici daca ar fi candidat la sectiunea de "Desene animate", nu avea cum sa ia Oscar, acolo Pixar nu are rival. And the Oscar goes to:

danezia spunea...

Insa nu imi dau seama cum Avatar a pierdut 2 premii tehnice (sunet si mixaj sonor).

Se pare ca Cameron e chiar antipatic... si din cauza lui am "doar" 70% procent de reusita.

Damn you Cameron!!!!!! :)

IonutCristian spunea...

THe hurt locker, bull-shit, un film mediocru spre slab cu un scenariu plin de greseli!

danezia spunea...

@Ionut,

Hurt Locker e un film artistic... nu un documentar despre cum e sa fii genistul armatei in Irak.
In aceste conditii te rog sa nominalizezi macar o greseala de scenariu care nu tina de "licenta artistica"

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.