Ho, ho, ho - 5/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

26 decembrie, 2009

Ho, ho, ho - 5/10

Prefer oricand firmele originale despre revolutie si avorturi... decat dulcegariile comerciale, inspirate (furate) din ceea ce au facut altii...
Romania, 

Nu pot considera ca timpul irosit pentru a vedea acest film a fost in zadar... filmul nu a fost atat de ingrozitor pe cat ma asteptam... e un film dragutel, rezonabil de bine facut, o productie tipica pentru TV. Pe de alta parte as fi regretat enorm banii pierduti pe un bilet la cinema sau pentru a cumpara DVD-ul. Nu de alta dar nu e nimic de aprecia si incurajat laici: e vorba doar de o productie comerciala ce exploateaza cu destula nesimtire sarbatorile de Iarna.

In rest inca o tentativa esuata a MediaProstPictures... si a trustului Pro de a incerca sa faca filme cu succes la public. Nu imi vine sa cred ca ni se propune inca un film mediocru pornindu-se de la ideea ca... a mers Vacanta Mare... o sa mearga totul.

Pe scurt despre film (deja am pierdut destul timp la vizionare), scenariul varza... copiat, distributia o combinatie intre actori care isi fac treaba si amatori penibili... regia bunisoara, efectele decente, valorile de productie cat se poate de normale pentru un film TV.

Mi-as dori sa vad o astfel de investie din partea MediaPro si in filme mai putin cliseu... pornind de la ideile regizorilor nostrii, le garantez ca o sa aiba mai mult succes decat orice porcarie de sezon, cu Serginio...  sau toate porcariile de categoria B americane ce se tot mai produc pe acolo

Un comentariu:

Anonim spunea...

am vazut zilele astea reclama la TV pentru acest film. nu m`a facut sa`l vad in mod deosebit dar trailerul a reusit sa inglobeze toate cliseele din filmele americane de sezon. daca o fi pe la TV poate il voi urmari de curiozitate.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.