(WP) X-Men Origins: Wolverine -6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

18 aprilie, 2009

(WP) X-Men Origins: Wolverine -6/10

Un workprint e un motiv de bucurie indiferent de cat de prost e filmul pe care il pirateaza...
Am stat putin pe ganduri inainte de a face review-ul pentru X-Men Origins: Wolverine, mai ales ca intre WP si filmul ce va fi lansat in cinematografe e o diferenta de vreo 10 minute.

Acum ca stiu in mare ce se completeaza... pot afirma cu buna stiinta, ca tot o mare varza o sa fie la final filmuletul asta. Degeaba se chinuie producatorii in disperare sa tot incropeasca cate ceva in plus, X-Men Origins: Wolverine o sa ramana tot un bocanc de film, cu o poveste tare aiurita si personaje subtirele si cladite numai din clisee.

Mare noroc cu WP plin de efecte neterminate, fire la vedere... si alte trucaje in faza incipienta ce ofera un umor neconventional extrem de reusit. Am ras pana la lacrimi in multe momente... cum nu am mai ras de multa vreme la un film, de parca as fi vazut vreo super comedie... sau parodie.

Recunosc ca sunt inclinat sa cred ca WP a fost scapat pe net... intentionat, in scop viral si de marketing, asa cum sunt sigur ca filmul o sa rupa la box office pentru ca multi o sa fie tentati sa vada cum arata X-Men Origins: Wolverine "pe bune"

Eu sunt sigur ca o sa fie la fel de prost... si in plus, mult mai plictisitor.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Nu sint de acord cu tine. In primul rind ma asteptam ca filmul sa fie execrabil. Si nu a fost. Poate de aia mi s-a parut acceptabil :)

In al doilea rind efectele speciale mi s-au parut terminate in procent de 95%, poate cel mult 5 minute de chestii nefinisate. Indiferent ce ii fac, o sa arate la fel. Si povestea nu o mai schimba, acolo fiind toata buba.

danezia spunea...

Dar cele 5 minute nefinisate sunt senzationale... Ar trebui sa se faca o parodie... numai asa.

Am auzit promisiuni sincere ca o sa se schimbe si povestea si daca chiar asa o sa fie cazul si ... o sa aud oameni competenti de peste ocean care prefera filmul la cinematograf fata de WP, atunci o sa merg si eu sa il vad ... tot la cinema!

danezia spunea...

P.S.

thx Siderite, pentru ca inca mai esti pe aici. Din cate vezi... si blogul meu a intrat in criza (de timp)... asa ca am taiat drastic toate inutilitatile.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.