I Dreamed A Dream - Susan Boyle ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

17 aprilie, 2009

I Dreamed A Dream - Susan Boyle

television at it's best
Cine e Susan Boyle?

Daca nu stii asta pana acum... la 6 zile departare de unul dintre cele mai reusite momente de televiziune din istorie... esti la secole departare de ceea ce inseamna "era informatiei"

11.04.2009... perfectiune la televiziune! (embeded from realitatea.net)


REALITATEA.NET - Susan Boyle, o britanică de 47 de ani, face senzaţie pe Internet cu vocea sa

(search Susan Boyle pe youtube... si o sa ramai uimit de numarul imens de vizitatori)

Regie perfecta a unui moment ce merita tratat la adevarata lui valoare. Vocea e reala, personajul... e nemaipomenit... tot ce mai trebuia era geniul care sa transforme o poveste cu potential... in ceva magnific.

O lectie pentru atat de cinica lume moderna, ce s-a obisnuit sa judece cartile numai dupa coperte. Fetele acre de la inceput... inclusiv ale juriului, si apoi surpriza nemaipomenita a unei voci ce suna minunat si in stare bruta. Sunt atat de curios cum ar canta femeia asta dupa cateva luni de studiu si antrenament. Uhhh... te trec fiori reci pe sira spinarii... si oricat de rece si insensibil ar fi, cu greu te poti abtine sa nu plangi.

Susan Boyle... 47 de ani, nu a fost niciodata iubita, sarutata... ridiculizata toata viata ei, fara nimic deosebit in viata ei, nu putea fi un cantec mai potrivit decat "I Dreamed A Dream".

Infatisarea nu e totul, si povestea asta seamana cu Shreck... pentru ca chiar pare de poveste si de basm, un mic basm modern despre cum oamenii inca nu si-au pierdut sufletul pe altarul comercialismului, semnul ca inca mai putem reactiona la sinceritate, naivitate si frumusete interioara (atata timp cat si regia e absolut inspirata...)

Surpriza, putin dezgust, neicredere... cinism... si deodata BANG! SOC!... te astepti ca uratenia de pe scena sa inceapa sa guite... sa miaune dar nu.... canta minunat... canta sincer, din suflet, un cantec despre viata ei. Ramai trasnit, incantat si rusinat de ceea ce ai crezut doar cu cateva minute mai devreme.

Asa se spune o poveste.... nu miorlaiturile melodramatice de pe tembeliziunile romanesti....

Danezia multumeste geniului care a avut inspiratia unei astfel de regii perfecte!

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.