Fast and Furious (un mic eseu cu privire la responsabilitatea la volan) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

06 aprilie, 2009

Fast and Furious (un mic eseu cu privire la responsabilitatea la volan)

Ma simt un pic cam batran, si timpul meu incepe sa valoreze prea mult... ca sa il mai irosesc vazant un film cretinel despre soferi "smecheri" si ispravile lor.
Nu cred ca mai e nimic interesant de vazut... in al patrulea film al unei serii ce era deja mult prea obosita la filmul cu numarul 3 (Tokio drift). Insa nu imi fac griji ca astfel de filme o sa excite in continuare mintile fragede ale "boy-racerilor" fara permis (sau pe cale sa il piarda).

Eu unul am ajuns deja sa imi petrec mult prea mult timp... conducand extrem de tare (insa responsabil si fara prea multa agresivitate inutila) o masina extrem de puternica pentru a mai fi impresionat de aberatiile din filme.

la 70-80 pe drumuri pietruite, in 4x4 pe zapada si umezeala... incepi sa realizezi cat de puerile si ridicole sunt "smecheriile de hollywood"

Nu bagati la cap kkturile alea din filme... va rog sa fiti responsabile si soferi adevarati care inteleg limitele vehiculelor voaste... si ale propriei voastre indemanari. Nu e viteza totul... ci capacitatea de a conduce in siguranta la limita maxima pe care o permite drumul, cei cu care imparti drumul... dar si performantele si starea tehnica a masinii.

Nu va spun sa respectati la litera legea...pentru ca legile la noi sunt aplicate de niste idioti, ci sa aveti inteligenta, flerul si bunul simt de a nu va pune in pericol nici pe voi si nici pe ceilalti.

Sa nu uitati ca drumurile patriei sunt cel mai sangeros criteriu de selectie naturala.... multa prostie si multe exemplare umane neconforme sunt eliminate pe ele. Din pacate e atat de trist cand un cretin ajunge sa omoare oameni buni... complet nevinovati.

Stiu ca sunt un cinic... dar ma bucur de fiecare data cand un prost moare singur, si din propria lui prostie la volanul unei masini infipte intr-un copac.... e mult mai bine sa il stii acolo... decat infingandu-se in masina ta... cand umbla ca boul pe contra sens... sau nu iti acorda prioritate.

P.S.

Politia rutiera, cu pandele si radarele lor... sunt de toata jena. Nu poti avea pretentia morala de a le cere oamenilor sa conduca responsabil cand in FIECARE judet din tara se dau carnete "smecherilor" si analfabetilor cu bani.

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.