(2000) Magicians (Magicienii) - 6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

18 aprilie, 2009

(2000) Magicians (Magicienii) - 6/10

Se intampla ca filme foarte bune... sa nu dea bine deloc pe sticla. Pe de alta parte se intampla ca filme modeste... sa se vada foarte bine la TV!
Trecuse multa vreme de cand nu m-am mai uitat pe TVR2, insa recent s-a intamplat ca din greseala, in timp ce cautam sa vad un film pe PC, sa ma las prins de povestea unor magicieni... dintr-un film inexplicabil de captivant.

Magicians pana la urma s-a dovedit a nu fi un film prost... ci surprinzator de interesant, chiar daca bugetul infim si-a lasat amprenta asupra numarului de scene de exterior si a efectelor speciale.

Insa un film despre magie.. solicita de la inceput abandonarea realitatii, asa ca nu a fost greu sa ma las prins de iluzii si sa las deoparte defectele evidente ale filmului pentru a ma bucura cu adevarat de o pelicula simpla si decenta.

Povestea e bunisoara, insa ce face farmecul filmului sunt personajele ce se amesteca ca apa si uleiul... si umorul de situatie ce mi-a placut foarte mult (am apreciat mult scena extrem de amuzanta a intalnirii cu politia si a urmaririi ulterioare)

Cred ca am in continuare o slabiciune pentru filmele sincere...

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.