Borat - Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (Borat) 10/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

05 noiembrie, 2006

Borat - Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (Borat) 10/10

(Borat - Invataturi din America pentru ca sa faca beneficiul glorioasei natiuni al Kazahstanului) "Un film ce a intrat in legenda din prima zi..., insultator, ironic si ofensiv fara compromisuri iar poate cel mai important: extrem de amuzant"

USA /Engleza, Ebraica, Armeana, Romana/ min 84

Gen: Comedie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(titluri alternative "Borat" "Borat! - Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite" )

Acest film trebuie sa fie insotit de doua avertizari, in primul rand una medicala pentru ca daca ii dai ocazia, filmul asta o sa te faca sa razi in hohote pana la lacrimi si pana cand organismul tau nu o sa mai poate rezista asaltului. A doua e de ordin ahh..."estetic", pentru ca anumite scene din filmul asta nu sunt pentru oricine... mai ales pentru ipocriti.

Borat este pur si simplu genial..., amuzant peste limita decentei, si ataca niste subiecte tabu cu o ferocitate insultatore si jignitoare pentru oricine.

Este un fel de Jackass pompat cu steroizi, si in care glumele nu se limiteaza numai la doi barbati in pielea goala ce se fugaresc printr-un hotel, batandu-se cu un penis din plastic (de fapt e vorba de un mana/pumn?... cu aceasi utilitate)..... ci insulta orice de la americani, negrii, albi, tigani, evreii, femeile (feministele), barbatii (misoginii), politicienii, rednecks, religia, homosexuali si heterosexuali, prostitutia, poporul si tara numita Kazahstan si indirect... cel mai mult pe noi romanii (de unde probabil personajul borat a preluat ignoranta si inocenta stupida).... insa totul intr-un mod atat de amuzant si de incredibil incat... nu poti sa iti doresti decat ca aceasta redescoperire a Americii si a vietii in general sa continue la nesfarsit.

Poate ca nu o fi asta un film pentru toate gusturile, insa ma indoiesca ca cineva va avea curajul sa nu rada in hohote.

Coloana sonora e superba, si il leaga si mai mult pe Borat de "balcanii" nostrii (O.M.F.O.. magic mamaliga, Famfara Ciocarlia, Stefan de la Barbulesti)

Un -10, pentru ca reconsiderand la rece, scena cvasi-pornografica din camera de hotel e si pentru liberalul din mine prea de tot. (de asemnea momentul in care se sterge r*****l de urs din masina e inutil)

Restul e perfectiune! (P.s. stay off CAM's... use the cinema instead, the fealing is wonderfull!)

Subtitrare aici

2 comentarii:

Anonim spunea...

Borat e foarte prost .

Anonim spunea...

BA ESTE F. TARE....foarte original in felul lui, spumos si amuzant

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.