Behind Enemy Lines2: Axis of Evil (In spatele liniilor inamice 2) 4/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

03 noiembrie, 2006

Behind Enemy Lines2: Axis of Evil (In spatele liniilor inamice 2) 4/10

"Nici pe departe comparabil cu originalul, ci doar un alt film tampit de actiune (a se citi impuscaturi) de categoria B, insa deloc plictisitor"

USA /Engleza, Coreana (?!)/ min 96

Gen: Actiune

(titluri alternative "Behind Enemy Lines II: Land of the Morning Calm" )

De obicei cand o un film in al carui titlu se amesteca cifre de genul 2, III este lansat direct pe DVD, trebuie sa nu te astepti la nimic bun, iar "In spatele liniilor inamice: axa raului" se chinuie enorm sa nu iti dezamagrasca asteptarile. (chiar daca depaseste performatele unor pelicule ca Delta Force 4)

Cu toate astea, climatul politic actual si recentele evolutii din Corea de Nord (DPRK), vor face ca vizionarea filmului sa fie destul de interesanta... dupa modelul.. "oare chiar a fost asa?". In mod ciudat exista anumite asemanari cu realitatea ce nu pot fi ignorate si care vin desigur involuntar din partea producatorilor filmului. In plus exista suficienta actiune si intr-un ritm decent ca sa nu te plictisesti ci dimpotriva... chiar sa iti capteze atentia!

Asta nu ma impiedica insa sa nu observ... scenariul absolut teribil, lipsa totala de intelegere a modului de operare a "navy seals", numeroasele erori si faptul ca avem de a face cu o poveste penibila, presarate cu flashbackuri inutile.

P.S.(WARNING POSSIBLE SPOILER) Cine isi da seama cu reusesc membrii supravietuitori ai echipei sa stabileasca salvarea (cea cu barcuta de cauciuc de la final) in lipsa oricarui radio functionabil (ultimul se face varza de stanci), primeste direct si fara tragere la sorti un bilet de inrolare... niciodata onorat :D

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.