Stay Alive 0.1/10 (not exactly F.E.A.R.) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

02 aprilie, 2006

Stay Alive 0.1/10 (not exactly F.E.A.R.)

„filmul horror pe o noua culme a penibilului” DANEZIA

-Sa zicem ca inlocuim caseta din „The Ring” cu un joc PC, si contesa Bathory ii omoara pe toti cei care joaca respectivul joc, punem niste tineri care sa arate bine si gata scoatem banii. Probabil ca asta a fost planul realizatorilor acestui film.

Daca ignoram faptul ca respectiva contesa se ocupa cu kilaritul virginelor prin Ungaria, si nu detinea nici un fel de „plantatie” in New Orleans, jocul moronistic ce sta la baza actiunii, trucurile ieftine prin care realizatorii incearca sa ne sperie, ramanem doar cu un alt film unde niste adolescenti mor pe rand.

Cu toate ca nu ma astept la cine stie ce scenarii sau joc actoricesc la un film de groaza, lipsa totala de imaginatie a creatoriulor, si modul dubios in care sunt „autocenzurate” episoadele „sangeroase” ce ar trebui sa dea sarea si piperul unui astfel de film, te face sa doresti ca filmul sa se termine cat mai repede.

Sa speram ca filmul nu va avea parte de nici o continuoare.

P.S. nu intrebati de unde 0,1... pur si simplu nu am vrut sa las filmul fara nota..., cine stie ... chiar mi-au placut tipele din film : ))

Un comentariu:

Anonim spunea...

sunt de acord cu tine, Stay Alive este un film de groaza facut pentru copii.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.