Scary movie 4 7/10 (like always very funny) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

17 aprilie, 2006

Scary movie 4 7/10 (like always very funny)


“Reteta Scary Movie, pare astazi la fel de proaspata ca de obicei, chiar daca atunci cand ai de parodiat filme ca: War of the Worlds, The Grudge, The Village Saw 1&2, e imposibil sa dai gres” DANEZIA

Scary Movie reuseste sa surprinda din nou, cu o combinatie interesanta, intre glume extrem de simple (chiar primitive), faze comice trase de par si o inundatie de„toilet hummor” si pe de alta parte cu constructia unor situatii comice cu adevarat geniale, reusind astfel sa impace o groaza de gusturi. Si daca un lucru e sigur la finalul filmului fiecare o sa ramana cu o portie uriasa de ras si distractie.

Eu unul m-am amuzat teribil, la momentele in care Mr. Koji (cel care o angajeaza pe Cindy la casa batuita), incearca sa ascunda manifestarile demonice ale casei, nenumaratele parodii asupra lui presedintelui Bush (scena din sala de clasa ce aminteste clar de 9/11), cat si gluma cu Detroit la care am ras copios (prietenii stiu de ce), si de ce nu partea cu Viagra ; ).

In rest filmul evolueaza mai mult pe scenariul WOTW (the planet is being atacked by giant trIPOS's : ) ), pe scheletul caruia sunt parodiate si The Grudge (in prima parte), si The Village (in a doua parte). Aluziile la Saw se limiteaza doar la inceputul si finalul filmului, iar surpinzator avem parte de niste momente neasteptate in care gluma pica pe „Million Dollar Baby” si inevitabilul Brokeback Mountain.

Din nefericire doar in cazul WOTW si The Grudge, Scary Movie 4 taxeaza puternic si meritat momentele penibile ale respectivelor filme, in timp ce restul sunt mai mult un decor pentru unul sau mai multe gaguri, si sincer cred ca se puteau crea mult mai multe situatii comice..., material a fost destul!

Povestea la fel de alambicata ca de obicei, iar personajele jucate prost dar totul cu intentie, dau si ele atmosfera.

Ceea ce m-a mirat au fost efectele speciale la un nivel nemaintalnit pentru o parodie. CGI la fel de bun ca in filmele origine.

De vazut!

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.