LA MULTI ANI BLOGULE!!!! ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

19 martie, 2007

LA MULTI ANI BLOGULE!!!!

Uite ca am ajuns si aici....

Pe 15 martie acum un an de zile, la ceas de noapte incepeam sa scriu la acest blog.

A trecut multa vreme, si au avut loc multe schimbari de atunci... insa sunt multumit ca nu am pierdut nimic din spiritul si entuziasmul inceputului.

Pentru un blog scris de un outsider, ce si-a pus la bataie pasiunea si timpul pentru a face ceva ce nu s-a facut pana acum ... cred ca lucrurile au iesit destul de bine! (ehh.. se putea un picut mai bine).

Si ca o dorinta (de fapt doua)... imi doresc ca la anul pe vremea asta... blogul asta sa faca parte cu adevarat din A-List, imi doresc sa intalnesc tot mai multi cititori dispusi sa lase comentarii si cu care sa intru in dispute sau dimpotriva in discutii pe seama filmelor.

Nu tin ca opinia mea sa fie "adevarul suprem" ci sa fie doar un punct de pornire pentru discutii pro si contra...

Si poate mi-as mai dori ca din cei care vor comenta... sa pot alege cateva persoane care sa doreasca sa isi scrie propriile review-uri (asa cum isi doresc sa o faca) si ca blogul meu sa se cheme la un moment dat "Ultimele filme vazute de X, Y.... si Z"

Ei... si pentru ca nu exista aniversare fara cadouri... blogul meu a primit o groaza de atentie din partea mea (am facut enorm de multa curatenie prin sidebar) si un foarte oribil header nou, pe care sper sa il urasca toata lumea. TRAIASCA ALBASTRU>>> ASTA O SA FIE BLOGUL ALBASTRU.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari! Impart aceeasi pasiune cu tine si iti respect comentariile. Obiectivitate maxima.

danezia spunea...

Multumesc pentru urari! Si sper tare mult sa nu fii singurul :p!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.