Filme noi (aprilie 2007) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

27 martie, 2007

Filme noi (aprilie 2007)

Dupa „Rotten Tomatoes” cam asta ar fi topul filmelor din BOX OFFICE-ul american pentru saptamana 19-25 Martie 2007. Si cum nu am timp sa vad toate filmele de pe aici, am incercat sa imi dau o opinie din auzite si citite... si mai ales, sa vad ce filme noi as vrea sa vad in urmatoarea perioada.

1. TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles /Testoasele Ninja: Reteaua): Animatie pentru copilasi. Sunt aproape sigur ca o sa il vad (:P). Subtitrare aici.

2. 300 (300 - Eroii de la Termopile ) Subtitrare aici. Nota 7/10 DE VAZUT.

3. Shooter (Lunetistul). Un thriller in care un tip nervos, se razbuna impuscand politicieni … Pare interesant!

4. Wild Hogs (Gasca nebuna) In teorie e vorba de o comedie, dar nu garantez ca o sa si radeti. Nu ma complic si cu filmul asta. Subtitrare aici.

5. The Last Mimzy. Un film de familie, despre niste copii ce descopera o serie de artefacte ce ii fac mai destepti. Poate ca se merita.

6. Hills Have Eyes II. Continuarea superbului The Hills Have Eyes de anul trecut, pare sa fie doar o insiruire cretina de violenta si sange. O sa zic pass!

7. Premonition. Un thriller prost si plictisitor, ce se vrea destept, insa nu reuseste decat sa fie pretentios. Un mare NU!

8. Reign Over Me. Adam Sandler joaca bine un rol mai deosebit. Iar povestea (cam emotionanta) unui om care incearca sa isi revina dupa tragedia de la 11 sept... pare interesanta.

9. Pride. Un film cu si despre sport (înot mai precis), in care e posibil sa avem parte de acelasi cliseu al unui profesor care incearca imposibilul intr-un cartier defavorizat. NOT interested!.

10. Dead Silence. De la creatorul lui SAW... un horror despre care se spune ca nu e prea reusit. Si pentru ca lumea zice ca e plictisitor: NU.

11. I Think I Love My Wife O comedie slabuta cu si despre sex. Nu prea cred ca se merita vazuta.

12. Bridge to Terabithia Din cate am inteles asta e un film mai deosebit... Revin cu un review de indata ce o sa il vad. Subtitrare aici.

13. Ghost Rider (Demon pe doua roti). Un film mediocru de actiune/aventura ... Eu i-am dat 5/10. Se poate vedea in lipsa de altceva. Subtitrare aici.

14. Amazing Grace. O drama ce pare destul de interesanta, despre omul ce a reusit sa aboleasca sclavia in Imperiul Britanic.

15. The Namesake. Un film care descrie povestea unor imigranti indieni la New York (nu e tocmai bun pentru o seara de distractie, insa asta pare a fi un film destept)

16. Zodiac. Se spune ca asta e un thriller de exceptie. O SA IL VAD CAT DE CURAND POSIBIL!

17. Norbit. Eddie Murphy joaca intr-o comedie pe care multi nu au considerat-o amuzanta. Eu unul m-as feri. Dar cei lipsiti de pretentii pot incerca si acest film. Subtitrare aici.

18. Music and Lyrics. (Muzica si versuri). O comedie romantica ce ar fi acceptabila dupa marea majoritate a criticilor. Asa ca am doar trei cuvinte pentru fanii(le) genului: GO FOR IT!!! (P.S. Siderite a descoperit totusi ca filmul asta e mai mult un muzical, si ca nu ar fi cine stie ce de capul lui.)

19. The Lives of Others. (Das Leben der Anderen/Vietile celorlalti) Nota 7/10. DE VAZUT.

20. Namastey London N/A

De asemenea in luna aprilie se vor lansa si urmatoarele filme, ce par a fi destul de interesante: Air Guitar Nation (muzical); The Lookout (thriller); Grindhouse (actiune, horror);

P.S. Rosu-nasol, galben-acceptabil, verde inchis-interesant, verde deschis-potential bun/f.bun.

P.S.2 Asta e un post experimental, asa ca feedback-ul vostru e singura cale prin care imi pot da seama de utilitatea lui . Cat despre subtitrari, atatea am gasit la momentul redactarii... yeah! life sucks!

23 de comentarii:

Unknown spunea...

Music and Lyrics a fost vazut de nevasta-mea, care e genul ce inghite orice e cu un tip si o tipa si nu e prea multa tensiune si se ride nitel.
Si nu i-a placut. Cica e aproape musical.

danezia spunea...

E bine de stiut chestia asta... Tocmai mi-ai eliberat 2 ore din viata :p!

Anonim spunea...

the invisible iarasi pare interesant
mai e first snow cu guy pearce, disturbia, vacancy, fracture, hot fuzz, black book si poate the hoax

danezia spunea...

Ok Alex, o sa incerc sa gasesc ceva info si despre filmele astea.

sportblog.ro e linkul pt tine? (ca sa stiu in cazul in care trebuie sa te citez)

Anonim spunea...

Da, e link-ul pt mine...astea sunt filmele care par mai interesante din aprilie...in schimb, 1408 cu john cusack pare cel mai interesant din primavara asta...
mi s-au parut interesante si cele mentionate de tine (interesante in sensul ca stiam deja de ele si astept sa le vizionez sau am vizionat deja unele dintre ele), mai putin premonition, pride, ghost rider (care era clar ca o sa fie crap)
the namesake si the reaping tot sunt amanate de anul trecut

Anonim spunea...

sorry pt double post: mai vroiam sa zic ca first snow e deja pe net...cum la fel e si seraphim falls care pare foarte interesant (probabil ceva in genul the proposition, dar in seraphim falls joaca liam neeson si pierce borsnan)

Anonim spunea...

300- o crunta dezamagire

Anonim spunea...

exista o pasiune cand vizionai un film...insa in ziua de azi filmele sunt facute mai mult pentru a fi facute(in pauza de masa)...iar placerea paleshte..

Anonim spunea...

Pai nu am de gand sa scriu un comentariu ci sa recomand un film:Dirty Deeds..comedie de te tavalashti pe jos.vas recomanda sal vedeti:D

Anonim spunea...

ghost rider e un film f bun iar tie iti place sa faci pe interesantul.crezi ca esti destept dar scuze esti varza.mai lasa comentariile despre filme si fa si tu ceva mai bun...pt comunitate

Anonim spunea...

Danezia daca tzie nu`tzi plac unele filme pt ca sunt cu mult sange si violentza asta nu inseamna ca e prost filmu` ...nu vad rostu` la blog`u asta ..sa ce ? sa imi spui tu mie ca ala e un film mijto si defapt este de kkt ! haipa sunteti degeaba :x

Anonim spunea...

Dap..de ce oare au si copii acces la blogul asta...?! Pt. fanul lui ghost rider, care a scris mai sus...copilu vezi ca te striga prietenii din incinta ...mergi si te joaca sa cresti mare si sanatos! Si...sa revenim la filme, recomand cu caldura Parfumul. E senzational...DAR NU E PT. COPII!!!

Anonim spunea...

Opiniile sunt impartite, nu inteleg de ce spui "asta nu trebe vazut, ala trebe vazut, ala`i fain, ala`i plictisitor" Incearca sa nu mai fii atat de subiectiv. Ai auzit de unul ca e interesant si vrei sa il vezi. Pun pariu ca dupa ce il vezi o sa zici si de ala ca e naspa. Oameni buni, exista alte site`uri mai bune cu recomandari si/sau subtitrari.

Anonim spunea...

Bai, fiecare cu parerea lui. Si nu cred k dak cineva vrea sa vada un film ar trebui sa fie influentat de parerile celorlalti.

si ca sa fiu On: Death Proof mi-a placut, si Premonition.. doar ca mi -s a parut ca s-a terminat cam brusc :P

neubrandt spunea...

Un anonim a spus, parerile sunt impartite. Si asa este! Iar daca exista site - uri mai stralucite cu atat mai bine, nu trebuie sa intrii aici sa iti atinga zaharina nivelul de atentie. Nu am vazut "demon pe doua roti", "300" este ca o coca-cola tinuta trei zile in pahar, dar "premonition"...sa avem pardon moncher...trebuie sa fii cusurgiu rau! Iar site-ul, chiar e ok!

Anonim spunea...

sincera sa fiu nu doresc nimenui sa vada filmul the number 23....... ma lasat complect rece si cu o parere super proasta despre cel ce era odinioara regele scamatoriei si al rasului....

Anonim spunea...

filmul "shooter" chiar merita vazut...asta daca te duce capul sa vezi ceva mai mult decat actziunea...shi "i think i love my wife" nu e asha de slab in comparatzie cu alte filme...hai sa fim serioshi...ce comedii de calitate mai gaseshti in zilele noastre?

Anonim spunea...

ca de obicei, si mi se pare normal fiecare cu parerea lui.
Danezia faci treaba buna. tine-o tot asa......
Ghost rider e ptr copii intr-adevar, cum de altfel e si seria spiderman:), sau alte minunatii de filme.
Shooter fain-
bafta all

Anonim spunea...

300 e super tare,merita vazut

Buga spunea...

Dar de Mr.Brooks si de ruptura cu Anthony Hopkins ce ziceti....Asha da nu? Merita vazute "Excelent"

Buga spunea...

Dar ce ziceti d Dl.Brooks..??? sau Ruptura cu Antony hopkins..Filme de 10 Pace voua

Buga spunea...

Dar ce ziceti d Dl.Brooks..??? sau Ruptura cu Antony hopkins..Filme de 10 Pace voua

Anonim spunea...

mai fata tu nu stii nimic despre filme!... norbit e o comedie foarte taree!..cat despre zodiac ... l-as arunca la gunoi;) ..P.S.:invatza sa comentezi filmele!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.