(TV) Planet Earth - 10/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

14 decembrie, 2006

(TV) Planet Earth - 10/10

"Pur si simplu incredibil, sunt lasat fara cuvinte"

Anglia/Engleza/ min 60/44 per episod

BBC-ul reuseste sa utilizeze la maxim potentialul televiziunii de inalta definitie (HDTV), in probabil cea mai impresionanta demonstratie a tehnologiei HD de pana acum. (click pe prima imagine, dk sunteti curiosi)

Poate ca aparitia HD nu e neaparat la fel de semnificativa ca introducerea sonorului sau a culorii, insa se apropie al naibii de mult de aceste realizari din trecut prin imensul potential de impact vizual de care dispune.

Natura privita prin lentilele viitorului arata spectaculos, plina de o sublima frumusete vizuala pe care nu o credeam posibila niciodata.

Zapezile eterne, zonele tropicale, desertul, oceanele si toata flora si fauna care le populeaza sunt prezentate dintr-o noua perspective si prin cadre mereu surprinzatoare si neasteptate.

Aceasta e o invitatie catre o nemaipomenita calatorie de descoperire a pamantului…, puteti sa uitati de documentare de pe Animal Planet… alea sunt deja in mute si in alb-negru pentru mine.

O serie ce trebuie neaparat vazuta!!!

Un comentariu:

danezia spunea...

Imi pare rau... insa nu pot lasa acele linkuri acolo, intentia a fost laudabila insa nu tin neaparat sa imi creez probleme.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.