(Oldie 2005) Feast (Ospatul) 6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

03 decembrie, 2006

(Oldie 2005) Feast (Ospatul) 6/10

"Un film plin de violenta si sange si o parodie amuzanta si uneori subtila a filmelor de groaza ce va face placere tuturor fanilor genului.. blod&gore. Nu trebuie insa sa va asteptati la nimic subtil de la ceea ce este prin esenta un film de categoria B"

SUA/Engleza/ min 95

Pentru milionul de dolari investiti in el, Feast se descurca mai mult decat onorabil si rezultatul este o incredibil de sangeroasa pelicula ce ii va orpila pur si simplu pe cei cu stomacul mai sensibil.

Sange, violenta, umor cinic... hmm totul e aici, intr-un film ce are farmecul sau, chiar daca nici pentru o secunda nu te poate convinge ca e o productie serioasa.

Poate o fi el scenariul prost, dialogurile cretine, personajele niste schite stereotipice iar povestea se rezuma doar la a vedea cine moare primul si cine scapa cu viata (absolut previzibila desfasurarea) ... dar asta e si scopul filmului, iar impresia de penibil este contrabalansata excelent printr-o superba virulenta vizuala.

Si poate cel mai important Ospatul este al naibii de distractiv de urmarit (pt cei care suporta genul), iar cu exceptia catorva momente mai lente... actiunea este captivanta si cu un ritm dement.

Il recomand cu placere!

Subtitrare aici

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.