Open Season (Nazdravanii din padure) 7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

01 decembrie, 2006

Open Season (Nazdravanii din padure) 7/10

"O animatie draguta si amuzanta asa cum s-au mai vazut multe anul asta, ce nu aduce nimic nou, insa a carui mesaj ecologist pare sa fi deranjat destula lume"

SUA/Engleza/ min 100

Nici pe departe atat de rau pe cat ma asteptam, si in mod incredibil amuzant si captivant, chiar daca exluzand grafica excelenta, nu prezinta nimic inovator. Insa pana la urma nici scenariul previzibil, nici doza serioasa de glumele rasuflate ce se repeta obsesiv si nici macar personajele stereotipice nu pot anula senzatia generala de filmu care curge ok si ce o sa culeaga destul rasete.

Din nefericire, „Nazdravanii din padure”, a picat destul de prost, intr-un an in care animatiile computerizate (multe din ele fiind tot cu animalute din padure) au fost multe si foarte bune! In plus mesajul extrem de antivanatoare nu a picat foarte bine si banuiesc ca asta a facut pe multi critici sa strambe din nas.

Pana si eu consider ca atata propaganda pe fata nu isi are rostul in filmele pentru copii. Iar pelicula asta mai greseste dozand putin cam multa actiune si violenta asta. Ce sa mai zic de „glumele” cu iepuri... deloc amuzant.

Subtitrare aici

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.