Rocky Balboa (Rocky VI, Rocky 6) - 8/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

22 decembrie, 2006

Rocky Balboa (Rocky VI, Rocky 6) - 8/10

"Sylvester Stallone face ca povestea absurda a unui luptator de 50 de ani ce infrunta campionul mondial sa devina o experienta emotionanta. Un film ce curge cu destula stangacie pana la momentul luptei, insa de acolo... luptatorul, actorul si regizorul demonstreaza ca mai au inca destula energie pentru un ultim final entuziasmant. La revedere Rocky!!!"

USA/ Engleza/ min 102

Synopsis aici

Cine ar fi crezut ca Stallone o va scoate la capat si de data asta, cine ar fi crezut ca Rocky ar putea sa stea in ring la 50 de ani... si sa para credibil in timp ce face asta? Nu foarte multa lume! Si eu ma asteptam la ce se putea mai rau... (chiar si asa, in cateva rare momente pelicula da impresia unui film de categorie B)

Din fericire la general, „Rocky Balboa” este un excelent „la revedere” pe care fanii il doreau cu ardoare. O pelicula ce urmeaza fidel idea primului film al seriei, si care te face sa te simti dintr-odata transportat inapoi in timp... in ziua in care ai ramas pentru prima oara impresionat de miticul boxer Italian, subestimat de toti ... insa dotat cu o vointa capabila sa mute si muntii.

Puncte slabe ale filmului... stangacie in exprimare, naivitatea si cateva momente in care „juniorii” isi interpreteaza jalnic rolurile... mai toate momentele slabe fiind concentrate in prima jumatate.

Puncte forte... filmul pare intradevar geriatric ( plin de sfaturi bune, priveste cu intelegere spre „tineretul de azi” si are un umor ironic ) insa explodeaza intr-o exceptionala lupta. Sylvester Stallone e un regizor genial atunci cand patrunde cu camera in ring. Totul se desfasoara repede de tot si te trezesti pe final, cu ochii aproape in lacrimi constient ca totul s-a terminat.

Exploziv de emotionant si infinit de trist...

Subtitrare aici sau aici

4 comentarii:

Anonim spunea...

excelent film!chiar si partea dinaintea luptei e frumoasa in pofida "juniorilor"!:) un film despre un OM ,un BARBAT adevarat!
subtitrarea se gaseste usor pe dc++! dati un search dupa rocky6.sub sau rocky6.srt!

Anonim spunea...

Ritm lent.Mi-ar fii placut sa nu fie a 6-a parte a unui film cea mai "inteligenta" din serie.Am vrut o vizionare usoara dar s-a dovedit un film greoi si lipsit de viata. O asteptare lunga. Loved the speech to his son, though! Nota mea? 6. Pt. ca Sly nu e un las.

danezia spunea...

Ei, era de asteptat ca filmul sa fie mai lent ca deh, a mai imbatranit lumea... iar nota de 8 e data si din simpatie. (ce vrei, daca erau sa imi dea lacrimile pe final... is mare fan Rocky si chiar am simtit ca mi se rupe ceva in suflet stiind ca asta o sa fie ultimul film al seriei!)

Daca ar fi fost sa imi respect strict sistemul de notare... asta ar fi fost un film de 7.

Anonim spunea...

7 sa fie!:)

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.