Cocaine Cowboys - 8/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

23 ianuarie, 2007

Cocaine Cowboys - 8/10

Droguri, multi bani, coruptie si violenta... intr-un documentare ce reuseste sa demonstreze ca pana la urma chiar si banii patati de sange sunt buni la ceva. Eterna poveste americana.

USA/ Engleza/ min 116

Trebuie sa recunosc ca acest documentar a reusit sa ma puna putin pe ganduri, mai ales spre final atunci cand se trage linia si se calculeaza impactul pe care l-a avut traficul de droguri asupra economiei metropolei Miami si in general asupra Floridei de Sud.

Poate ca maniera nu foarte elaborata (ci prezentarea fara ascunzisuri si uneori cu o nuanta de cinism si ironie) a istoriei traficului de cocaina pe filiera columbiana din anii 70 si 80, are un efect destul de ciudat... te face ca sa ii intelegi si sa ii admiri pe unii dintre „baietii rai” si iti creaza impresia ca nu exista cu adevarat „baieti buni”.

In definitiv nu poti decat sa ramai cu niste idei confuze de pe urma unei astfel de prezentari si mai ales putin invidios pe niste oameni ce reusesc sa castige vreo 100 de milioane de dolari transportand droguri (sa duca o viata de regi) si care scapa cu doar 10 sau 5 ani de inchisoare.

Atentie... acest film nu prea are inhibitii la categoria violenta, consum de droguri whatever.

Subtitrare aici (waiT)

4 comentarii:

Anonim spunea...

subtitrarea unde e?:D

danezia spunea...

fixed!

Anonim spunea...

decat asa in slujba sistemului, cred ca ai fi o furnicuta mai productiva daca ai pune o subtitrare pt. download

Anonim spunea...

subtitrare ????

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.