Bandidas 3/10 – Bune dar nebune ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

29 martie, 2006

Bandidas 3/10 – Bune dar nebune

„un film care incanta ochiul si atat, numai bun de vazut intre Stiri si meciul din Champions League” Danezia

Penelope Cruz si Salma Hayek in acelasi film..., huh.. cine mai are nevoi de o poveste credibila. Daca mai e loc si de cateva paruieli.., wow.., filmul devine cu adevarat incitant.

Niste fermieri isi vand pamantul cu un pesos imperialistilor americani..., ete na, pe cine intereseaza chestia asta atunci cand are ce sa umple ecranul.

Cu toate astea filmul isi face treaba bine, e plin de actiune, captivant si amuzant in acelasi timp. Dar daca tot vad un film cu actrite „bune” as vrea sa vad mai multe decat ce arata „Bandidas”. Combinatia intre provocator si pudism excesiv nu face decat sa zici WTF..., cand o sa se intample ceva cu adevarat bazat in filmul asta.

Insa nu inteleg care e problema in toate filmele de actiune cu personaje principale feminine..., de ce toti barbatii „este urati, rai sau prostanaci” sau si mai rau nu vezi dacat barbati impuscati in mod aleatoriu, intepati de sageti otrvitoare, cazand din tren sau suferind tot felul de accidente oribile. Nu de alta dar imi vin din nou in minte scenele de „lupta” din „Ultraviolet”. Cumva toate filmele de genul asta se fac dupa o reteta?

Ramane si impresia ca filmul este in mod ciudat extrem de antiamerican, mai precis anti-Bush, cel putin cateva replici puse in context suna chiar interesant. Coproductie Franta-Mexic ..., oare de ce ma mir.

90 de minute de distractie, de vazut de preferat singur dupa mai multe beri. : ))

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.