How to Train Your Dragon (Cum Sa Iti Dresezi Dragonul) -9/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

06 martie, 2011

How to Train Your Dragon (Cum Sa Iti Dresezi Dragonul) -9/10

Depărtîndu-se mult de cartea ce îl inspira, How to Train Your Dragon pierde din elementele comice gen "Harry Potter" și cîștiga enorm în adîncime dramatica, uluitoare efecte 3D prin intermediul unui scenariu isteț prin de surprinzătoare răsturnări de situație.

USA, 1h. 28min

Într-o realitate paralela.... inspirată din jocurile video (si care o sa inspire cu siguranta multe alte jocuri video) vikingii nu ataca si praduiesc popoarele de peste mari si tari ci stau cuminti in satul lor, aparandu-se de atacurile "daunatorilor" locali... dragoni de toate felurile. Hiccup (Sughit) e un copil viking atipic (pentru ei... dar prea tipic pentru noi) ce pare sa cunoasca din nastere toate cunostintele si abilitatile necesare dresarii dragonilor si pilotarii acestora.

Impreuna cu noul sau prieten Toothless (Faradinţi) ei reusesc sa puna capat unui conflict de generaţii, si prin intemediul unor lupte aeriene demne de "Batalia Angliei" sa distruga adevaratul personaj negativ...un super level-boss :).

Din fericire comportamentul dragonilor (aflat undeva intre pisica si un Grivei-pufos cu aripi) asigura destul atasament sentimental pentru povestea de pe ecran si astfel filmul o sa placa atat adultilor cat si copiilor.
Divertisment pentru toata familia... 

3 comentarii:

Briana Blair spunea...

Foarte bun filmul, recomand si sunt de acord cu ratingul tau.

danezia spunea...

@Briana Blair... link not followed. Insa multumesc de comentariu.

me spunea...

Sunt publicate 3 carti care il au personaj principal pe Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea.
Sunt must have in biblioteca unui cititor de carte pentru copiii :), asta daca nu le-a facut cadou de cateva ori pana acuma :((
http://www.edituracorint.ro/shop/search.asp

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.