R.V. 6/10 (simple, repetitive, cliché… but funny) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

04 mai, 2006

R.V. 6/10 (simple, repetitive, cliché… but funny)

USA-Germany (Columbia Pictures/Red Wagon Productions - release Sony Pictures Entertainment)/Engleza/98min

Gen: Comedie/Familie/Road-trip
(in Romania sub numele de “Excursie cu surprize” din 23.06.2006)

„un alt caz in care promovarea excesiva nu poate tine locul unui film bun, insa daca privesti acest film fara prea multe asteptari o sa descoperi o pelicula amuzanta si placuta. Dar daca vrei mai multe de la un astfel de film vei fi cu siguranta dezamagit si dezgustat” DANEZIA

Nimic nu este cu adevarat in neregula cu acest film, poate doar faptul ca filme de acest gen s-au mai facut si se vor face de acum inainte. Ideea e simpla si lipsita de originalitate:

Ceea ce a facut pe multi sa urasca acest film sunt: scenariu subtire, linear, glumele reciclate, personajele schematice si exagerate. Insa ce naiba e o comedie..., la ce sa te astepti?! (some of you people need to get a life).

Insa nu pot fi de acord ca acest film nu e amuzant, personal am ras pe o buna durata a acestui film, pacat ca numai Robin Williams este capabil sa te poate face sa razi, insa nu sunt momente exceptionale de comedie, dar nici lungi perioade plictisitoare (daca putem exclude finalul incredibil de moralizator stupid si care e un cliseu gigantic).

Un film de familie, simplu linear fara complicatii..., insa nu credeti promourile filmul nu e chiar atat de bun.

2 comentarii:

Anonim spunea...

„un alt caz in care promovarea excesiva nu pot tine

danezia spunea...

am corectat greseala, mersi....

asta e se mai strecoara si din astea, nu de alta dar nu sunt un om al literelor : ).

Nu e prima si nici ultima eroare care o sa apara pe aici (scriu repede si prost), insa nu ma supar de loc daca mai gasiti "prostioare", dimpotriva. Nu prea am timp sa verific tot materialul si am un blog al naibii de lung.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.