Paranormal activity, buget 15.000 USD... suspans la superlativ! ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

19 octombrie, 2009

Paranormal activity, buget 15.000 USD... suspans la superlativ!

Ai de gand sa urmaresti de Halloween SAW5 sau alte porcării cu buget imens si horor pe minus?
Daca da... vizionare placuta, recomandarea asta nu este pentru tine.
Poti sa te bucuri in continuare de sange si organe imprastiate pe pereti (plus nelipsitele "sperieturi" cu efecte sonore penibile date la maxim)

Daca nu... fii pe faza la aparitia lui Paranormal activity, un film cu buget ultraredus (15.000 de dolari) dar foarte inovator în poveste şi realizare.

Nu e nevoie decat sa nu te ambalezi la auzul unor laude gen "mai tare care Blair Witch project", "cel mai infricosator film din istorie" sau "Steven Spielberg nu a putut sa vada filmul pana la capat de frica" si sa te pregatesti de vizionare cu mintea deschisa spre lucruri noi, fara prea multe asteptari.

Apoi mai trebuie sa mai si ierti unele stangacii ale peliculei (15 kilococo nu pot cumpara actori, echipament tehnic sau efect speciale de prim rang) sa te lasi invaluit de atmosfera.... si restul vine de la sine.

Enjoy.

2 comentarii:

Anonim spunea...

am vazut paranormal activity saptamana trecuta. am apreciat faptul ca are un stil ciudat sa bage frica in tine fara a arata nimic sangeros sau violent.
nu m`am speriat si nici nu am reactionat ca in clipul de pe youtube (acel trailer-intr`un fel) dar noaptea cand ma culc si mai pocneste parchetul sau tropaie vecinii de sus parca imi strang mai bine plapuma in jurul meu.

danezia spunea...

bine te-am regasit pe blog. Imi pare bine sa te revad si sa iti citesc parerea mai ales ca ma pregatesc curand de review pt. Paranormal activity.

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.