SENZATIONAL!!!!!1 - Realitatea TV & .NET, sinucidere a profesionalismului inDirect. ATENŢIE - IMAGINI ŞOCANTE! ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

13 mai, 2009

SENZATIONAL!!!!!1 - Realitatea TV & .NET, sinucidere a profesionalismului inDirect. ATENŢIE - IMAGINI ŞOCANTE!

Atentie, nu schimbaţi canalul, urmează un comunicat important pentru ţara!

EXCLUSIV! Danezia lucreaza chiar acum la noul design al portalului iRealitatea care sa asigure dominatia si suprematia in topul siteurilor de stiri din univers.

Pornisem cu gandul sa public o mica urecheala celor de la Realitatea cu privire la prostiile pe care incep sa le debiteze in incercarea dispearata de a face audienta cu orice pret. asa... ca sa se vada si feedbackul poporului la sefii de la post.

Din pacate, am intrat pe site si m-am enervat atat de tare de manelizarea, tabloidizarea si senzationalismul desantat de pe site, incat trebuie sa scriu acest articol.

Inteleg... ca ziceti de 500.000 de morti in Bucuresti dupa orice cutremur, inteleg ca va panicati cand vine vorba de gripa porcina (nu aveti consultanti pe acolo.... asa ca tonul stirilor e din ce in ce mai mult o medie a starilor emotionale din redactie... decat unul logic, calculat... profesionist)

Inteleg... si zbieretele cand vine vorba de siguranta aviatica in Romania, exagerati desigur... dar situatia nu e desigur roz si un accident aviatic major sta sa se intample. Insa nu tipetele ci jurnalismul de investigatie sunt solutia...

Insa nu pot ierta ca pentru voi... actualitatea inseamna Becali, fotbal si hapciu...

asa... cum mi se pare inacceptabila absenta totala a jurnalismului real de investigatie (ProTV-ul face reportaje superbe de exemplu), si mai ales abundenta de articolase de prost gust de pe portalul Realitatea.net

O alandala de filmulete (deseori violente si obscente) de pe Youtube, barfe despre vedete... supozitii... articole "stiintifice" din cele mai bizare si prost informate.

In plus...

Nu e asa de bine sa stai toata ziua cu criza in gura? Uite ca am si eu o criza de dispozitie... dar parca nu ar fi decent sa o exprim chiar acum in cuvinte.... (inca cred ca am fost bine crescut)

(privit din nou pe siteul Realitatea.net)


Hmmm... sau poate ca pot sa ma exprim, nu de alta dar siteul nr. 1 din Romania a avut grija sa imi stabileasca cu grija limitele responsabilităţii jurnalistice!

Realitatea TV... iti urez "Pula non stop".
De astazi m-ai pierdut de cititor si privitor.

Cu respect,
Mihai

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.