Cronica TV - Formula 1 cu Mihai Marinescu ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

10 mai, 2009

Cronica TV - Formula 1 cu Mihai Marinescu

O duminica perfecta e cea in care se desfasoara o cursa de Formula 1 la o ora rezonabila... dupa papica si berica, nu e nimic mai frumos decat sa atipesti vreo doua ore in zgomotul motoarelor...
F1 nu e un sport spectaculos decat atunci cand ploua, in rest invarteala monotona de vreo doua ore se poate viziona printre episoade de somnic fara a pierde mare lucru. Esti atent la start, la schimburile de pneuri si la finalul cursei... si lasi sonorul destul de tare astfel incat sa te trezeasca orice incident....

In rest somn de voie atunci cand Miki vorbeste din amintiri sau despre pilotii romani.

Din pacate in aceasta duminica, chiar daca cursa a devenit foarte plictisitoare pe la mijloc... comentariu a fost neasteptat de vioi si interesat, Victor Bonifaciu incercnd sa modereze schimburi de replici destul de interesante intre Mihai Alexandrescu si Mihai Marinescu.

Ultimul dintre cei doi e chiar atent la cursa, are comentarii la punct... interpreteaza corect comunicatele radio... WOW!!!, in timp ce Miki bate campii ca de obicei, mai mult cu mondenitati.

Trioul asta e dupa mine perfect: Bonifaciu comentatori, moderator... Marinescu, tanarul pilot atent la partea tehnica si la cursa in general (foarte interesant), Miki chibitul... cu partea de mondenitati, fete, baieti, aberatii in general... mult mai hazliu atunci cand bate apropouri la Marinescu (talent, curse, fete).

Sincer nu imi doresc acum decat ca Marinesc sa fie o prezenta permanante in comentariu F1 la TVR. Asa poate mai face rost si notorietate, bani, benzina si cauciucuri pentru cateva curse.

Baiatul are curaj, voce placuta, e vorbaret si dupa ce isi da drumul il contrabalaseaza perfect pe Miki.

... poate daca TVR face asta, ii iert pentru mutarea jurnalului la 20:00

2 comentarii:

Vio spunea...

Intr-adevar, a fost de exceptie transmisia de la Barcelona, doar pentru ca din studioul de la Bucuresti a comentat si Mihai Marinescu.

Totusi, n-as indrazni sa-mi doresc sa aud vocea lui la fiecare cursa, deoarece el trebuie sa inainteze si sa faca performanta in domeniul sau, sa aduca cu adevarat sportul cu motor si in Romania.

Desigur ca prezenta lui va fi mereu de apreciat!

Anca spunea...

Pe Mihai Marinescu il puteti urmari mai indeaproape pe blogul lui personal http://mihaimarinescu.wordpress.com

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.