Filme noi 2008 (martie, 2) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

01 aprilie, 2008

Filme noi 2008 (martie, 2)

Acestea sunt cele mai noi filme ale acestui sfârşit de martie… nu sunt cine ştie ce. Toată speranţa în luna aprilie. (în curand şi partea a doua)


Pentru a vedea toate filmele noi ale acestui an (bune, decente…dar mai ales îngrozitor de proaste) vă invit să exploraţi cu atenţie secţiunea FILME NOI a acestui blog.

21 (Şansa vieţii)

IMDB 7.1/10; Rottentomatoes 32%; GEN: Dramă, Comedie

Premiera in Romania 09.05.2008

Pentru un film ce are ca eroi principali nişte studenţi eminenţi de la MIT, filmul acesta duce o lipsă surprinzătoare de bra!nz… Povestea adevărată a acestor matematicieni ce îşi folosesc cunoştinţele pentru a câştiga muu(…)lţi bani în Las Vegas era un subiect genial ce merita puţin mai mult decât o abordare melodramatică în genul: banul ochiul dracului… care îţi papă sufletul etc.!!! Cu toate astea.... filmul îşi face bine treaba la capitolul divertisment. Şanse să văd acest film: 15%

Subtitrare aici (waiT)



Mio fratello è figlio unico (My Brother Is an Only Child, Fratele meu e singur la parinti)

IMDB 7.2/10; Rottentomatoes 86% ; GEN: Dramă,

Premiera in Romania: 27.05.2008

Filmul ce descrie maturizarea a doi fraţi în Italia anilor 60 şi 70 a luat cu asalt cinematografele din peninsulă… şi a făcut valuri în rândul criticilor. Italia pe care o descrie acest film e într-un fel România de astăzi… aşa că mi-aş dori mult ca să îl pot vedea.

Subtitrare aici (waiT)

(2006) Hors de prix (Priceless, Nepretuit)

IMDB 6.8/10; Rottentomatoes 78%; GEN: Comedie

Premiera in Romania: been there… done that!

O raritate, un film ce are premiera in SUA la aproape 1 an după cea din România (si 2 după cea din Franţa). Avem tot timpul nevoie de comedii romantice bune… şi asta e una care se merită oricând văzută. O să văd acest film… doar în condiţii propice :D!

Subtitrare aici (RegieLive)


(2007) Flawless

IMDB 6.9/10; Rottentomatoes 66%; GEN:Acţiune, Dramă.

Încă un film reînviat, şi aruncat pe piaţa din cauza grevei scenariştilor…însă nu Demi Moore e briliantul pentru care se merită să vedeţi acest film (e mediocră), Michael Caine şi un jaf cu adevărat epocal sunt lucrurile pentru care trebuie remarcat. Şanse de a vedea acest film: 30%

Subtitrare aici (waiT)

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.