Filme noi 2008 (aprilie, 1) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

11 aprilie, 2008

Filme noi 2008 (aprilie, 1)

Am datoria ingrată de a vă prezenta filmele noi ale acestui început de aprilie. Sincer vorbind nici unul nu a reuşit să îmi stârnească cu adevărat interesul. Cred că o să continui să văd filme… mai vechi dar măcar bune de ceva.

Pentru a vedea toate filmele noi ale acestui an (bune, decente…dar mai ales îngrozitor de proaste) vă invit să exploraţi cu atenţie secţiunea FILME NOI a acestui blog.

My Blueberry Nights

IMDB 7.0/10; Rottentomatoes 45%; GEN: Dramă, Romantic

Premiera in Romania: 30.05.2008

Wong Kar-wai reuşeşte o foarte interesantă experienţă vizuală dar face o mare greşeală prin …Norah Jones ce scufundă un film o cărui premisă e deja mai subţire decât laptele degresat. Nu mă dau în vânt după filmele romantice… aşa dau 0% şanse de a vedea unul despre care s-a auzit că ar fi plictisitor.

Subtitrare aici (RegieLive)



Shine a Light

IMDB 7.4/10; Rottentomatoes 87% ; GEN: Documentar, Muzical

Premiera in Romania: !?

Martin Scorsese nu avea cum să eşueze în realizarea acestui documentar. Fanii celor de la Rolling Stones o să fie încântaţi peste măsură, filmul este foarte bun… IMAX şi cu un sistem de sunet bun… o să se transforme în probabil cea mai bună experienţă muzicală a vieţii lor. Eu o să zic pas…

Subtitrare aici (NA)



The Ruins (Ruinele)

IMDB 6.7/10; Rottentomatoes 40%; GEN: Horror, Suspans

Premiera in Romania: ?

Pentru un film de groază făcut la Hollywood, The Ruins e decent… tradus asta înseamnă că nu e tocmai 100% varză. Spectatorii par mulţumiţi de ceea ce au văzut, şi asta mă face curios. Dacă o să fie timp, cred că o să îl văd.

Subtitrare aici (waiT)



Jocuri murdare (Leatherheads)

IMDB 6.3/10; Rottentomatoes 52%; GEN: Comedie

Premiera in Romania: 09.05.2008

Filmul acesta e pur si simplu decent, nu e destul de bun astfel încât să vrei să îl lauzi şi nici destul de prost ca să poţi să fii răutăcios. E până la urmă o comedie, e amuzantă… Din păcate George Clooney vrea prea multe de la film şi le ameţeşte prin scenariu. Keep It Simple Stupid… nu ambiguităţi!

Subtitrare aici (waiT)



Nim's Island (Insula din vis)

IMDB 6.1/10; Rottentomatoes 41%; GEN: Familie, Fantezie, Comedie

Premiera in Romania: 04.04.2008

Orice fantezie, indiferent de cât de implauzibilă… trebuie să devină propria realitate pe marele ecran. Trebuie să curgă natural şi credibil… exact ceea ce nu se întâmplă în Insula din vis. Partea bună e că acest film este o opţiune sigură pentru copilaşi… Din păcate nu oferă nimic pentru cei care nu sunt dispuşi să îşi lase şi creierul la intrare.

Subtitrare aici (waiT)



Stop-loss

IMDB 6.3/10; Rottentomatoes 63%; GEN: Dramă, Razboi

Premiera in Romania: ?

Încă un film bun despre războiul din Irak… pe care nu o să îl vadă nimeni. Păcat!

Subtitrare aici (waiT)

3 comentarii:

Dora spunea...

Mie mi-a placut filmul "My Blueberry Nights", dar probabil din cauza ca ma identific cu eroina... si eu sunt in faza in care incerc sa uit de fereastra de la etajul 1 si din pacate nu imi pot lua ca ea un an liber in care sa ma plimb aiurea prin SUA sa fac asta.

Keep up the good work. Imi place blogul tau. Ma scuteste de multe suprize neplacute la cinema.

danezia spunea...

da, in principiu "My Blueberry Nights" nu e un film prost, insa Wong Kar-wai e capabil de mult mai multe.

Dupa cum am spus... nu e genul de film dupa care sa ma dau in vant.

Anonim spunea...

De acord..."My Blueberry Nights" e un film prost doar in comparatie cu ce a mai regizat WKW...mi-au placut mult mai mult "2046" si "In the mood for love"

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.