MoneyGram + BCR = nesimtire ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

15 iunie, 2007

MoneyGram + BCR = nesimtire

Final update.
Mai 2009


Multumesc tuturor pentru comentariile adresate acestui articol, acestea au reusit sa il propulseze in motoarele de cautare si a ingrijorat nespus conducerea BCR.

Rezultatul final e o diferanta de la cer la pamant. Astazi am parte de micro-sucursale decente atat la Iasi... dar mai ales la Vaslui, acolo unde personalul este exceptional de primitor si politicos.

La sucursala Iasi-Copou... inca mai e acreala... si aerul conditionat pare sa nu functioneze nici in cele mai toride zile, dar cred ca si asta o sa se schimbe dupa aceasta postare.

In rest despre BCR acum numai de bine, tokenul lor si sistemul de e-banking imi inspira incredere spre deosebire de ceea ce am parte la BRD. Cred ca a trecut ceva vreme de cand nu m-a mai enervat ceva la BCR si asta e un semn de normalitate.

Chiar se merita sa faci scandal... si sa iti spui clar si raspicat parerea de client. Pana la urma lucrurile ajung sa se schimbe in bine.

Va recomand toturor sa faceti asta, si cand vine vorba de BCR... sa postati comentarii aici... va asigur ca sunt citite de cine trebuie.
P.S. o sa mai trec intr-o zi calduroasa pe la BCR Iasi-Copou sa vad daca tot cloceala o sa fie...


Intreaga poveste (antica deja) mai jos... si multumiri tuturor celor care au comentat. Imputul lor a fost decisiv, si mult mai important decat articolul in sine.

Va multumesc,
Mihai




Imi cer scuze cititorilor mei fideli pentru acest articol ce nu are nici o legatura cu filmele, insa in momentul de fata sunt foarte suparat si simt nevoia sa imi exprim nemultumirea...

Sa zicem prin reducere la absurd ca ai un servici si in acelasi timp trebuie sa primesti si niste bani prin MoneyGram... simplu nu?
Iesi de la servici te duci la banca (BCR), a cărei program e din fericire pana la 17:30 si iti faci treaba...


NUP... mare eroare!!!, pentru ca serviciul Money Gram se inchide la 15:45... motivaţia fiind: "de aia"
Buunnn... nu-i nimic... ne calmam... respiram usor... e şi maine o zi şi asta înseamna ca e rost de chiulit/invoire pentru venit mai devreme la banca.

Ohoho!... inca o greseala majoră, pentru ca la o anumita sucursala BCR se lucreaza la un singur ghiseu, iar la coada imensa din fata ta sunt la fel de multi nefericiti care au avut acealeaşi idei "proaste" ca si tine. (desigur ca mai sunt vreo trei birouri unde se freakă menta... a căror singură funcţie e să te expedieze la coadă).

Intre timp functionara de la ghiseul functional (intuind plăcerea oamenilor de a sta la coadă) bate recorduri de productivitate si serveste 10 clienti intr-o ora. Desigur că se face 15:45 şi nu se poate face operaţiunea pentru că: "e închis satelitu"

Asa ca maine e sambata si o sa ma duc de la prima ora la banca... insa la cum au mers pana acum lucrurile nu mare ar fi mirarea ca MoneyGram sa nu fie disponibil.

Ca deh... pana la urma e Romania si ne doare in @#$! de clienti.
MoneyGram sucks... iar nesimtirea celor de la BCR suge si mai tare...


UPDATE nr.1


... greşeala numărul 3... şi eliminare!!!
Pentru că respectiva sucursală nu era deschisă sâmbăta, nu am mai pus intrebarea dacă cumva am unde să fuck un MoneyGram a doua zi, mai ales că idiotul de la alăturata Libra bank mă instruise deja să vin mâine de la 9AM...

Dar SURPRIZA!!!, nici o bancă afiliată kktului asta de modalitate de transfer de bani nu era deschisa. Culmea nesimţirii multe aveau pe usă afişe la mişto gen "Ne pare rău am închis, reveniţi măine (n.a. duminică). Din câte mi s-a spus oricum "centrala" lor nu opereaza sâmbăta.

Si mai interesant la rahatul praştie de filiala centrală a BCR din Iasi, un nene gardian mi-a spus să nu mă mai aşez degeaba la coada imensă de acolo (se pare că asta ar trebui să fie marca înregistrată a BCR) pentru că nu s-au mai facut tranzacţii de genul ăsta de o săptămână pe acolo.

Cel mai frustrant MoneyGram nu au se pare, un număr la care să le ceri socoteală sau de la care să aflii informaţii. Asta e... o companie nesimţită care operează numai cu bănci nesimţite: BCR, Libra, Emporiki şi alte câteva praştii în genul ăsta de care nu am de gând să mă apropii în viaţa mea.

Dar până la urmă, MoneyGram s-a obişnuit să facă bani din transferuri (încasând comisioane imense) către oameni obişnuiţi cu nesimţirea, genul de oameni care o înghit fără să zică nimic: "căpşunarii" şi rudele lor din România
, clienţi pe care BCR-ul are o plăcere perversă să îi pună la cozi imense... şi care nu protestează deoarece la capătul aşteptării se află bani. Din nefericire BCR-ul şi MoneyGram-ul nu înţeleg că nesimţirea cronică deşi nu e taxată pe loc, rămâne adânc întipărită în minţile oamenilor...

Eu unul sigur de acum încolo mai bine o să fac tranferuri internaţionale de bani cu o maimuţă cheală zburătoare (TM) decât să mai apelez la "serviciile" idioţilor ăştia.

***
(Poate cineva să îmi ofere un feedback despre serviciile Western Union: sunt disponibile după ora 16:00 în timpul săptămânii sau în weekend???... nu de alta dar sucursalele BRD sunt deschise şi sâmbăta şi par mai civilizate)
***

Urmează ziua de luni! Wish me luck!!!

UPDATE nr. 2

Victory... am reuşit să rezolv.
Desigur ca la BCR
nu functiona nimic care sa semene a MoneyGram, aşa ca un numar semnificativ de telefoane a fost dat la toate filialele de banca din Iaşi, în speranţa că voi găsi măcat una de la care să scot banii.


Într-un final am aflat că numai la Libra sistemul de transfer era functional aşa că am mers acolo.
Surpriză însă... căci am auzit un lucru pe care de obicei nu ar trebui să îl auzi într-o bancă: "Nu mai avem bani". Norocul meu a fost că cineva a sunat din timp pentru mine la ei... şi că am acceptat fără să cârtesc cursul de schimb destul de dezavantajos.


Eu unul sunt calm acum... însă cele câteva zeci de persoane care au fost refuzate cât timp am stat la coadă au motive să fie furioase.


Urmează sfaturile lui Danezia pentru MoneyGram:

  • Făceţi naibii ca sistemul vostru să funcţioneze şi după orele 15:45, nu fiţi zgârciţi şi nesimţiti. Băncile sunt deschise până la ore târzii... profitaţi de chestia asta: fiţi civilizaţi, dovediţi respect pentru client.
  • Operaţi şi sâmbăta (practic... nu din vorbe) nu toţi cei care vă folosesc "serviciile" sunt şomeri sau fermieri... noi românii mai şi lucrăm, respectaţi şi aveţi în vedere şi acest amânunt. Încheiaţi contracte de colaborare cu bănci care sunt deschise şi sâmbăta.
  • Rezolvaţi problemele tehnice pe care le tot aveţi ori voi... ori partenerii voştrii. Puteţi să aveţi cel mai bun sistem şi cele mai mici comisioane. Who cares!!! atâta timp cât sunteţi down, offline whatever.
  • Pentru BCR: Un sfat: Oamenilor nu le place să stea la cozi!!! Deschideţi naibii mai multe filiale, lăsaţile deschise şi sămbăta. Angajaţii voştrii au probleme cu atitudinea şi încă se mai cred în comunism...
P.S. dacă problemele mele îţi sunt familiare lasă un link cu acest post pe blogul vostru, siteul vostru sau pe oriunde puteţi... sa fie ceva in genul... MoneyGram sucks sau BCR = nesimtire, sau cum crezi tu de cuviinţă... (google bomb their ass!!!)


55 de comentarii:

Anonim spunea...

nu`i bai, pe aia de la BCR ii urasc si eu, in fiecare luna cand intru in caverna lor de banca sa platesc ratele si stau 30de min indiferent daca sunt 3 oameni in fata mea sau 10.

Anonim spunea...

Acum e 1 am ,la 2 scap de la servici si dau o fuga la BCR ...tot moneygram ...wish me luck

danezia spunea...

Ok... e posibil să iţi iasă atâtat timp cât:

1. Sistemul funcţionează la BCR (ieri nu a mers în tot Iaşul, de exemplu)

2. Sucursala la care te duci nu e super aglomerată...

multă baftă!

Anonim spunea...

acum 15 minute am ajuns de la BCR.sa-i ia naiba pe ei si serviciile lor. am stat doua ore la rand sa scot niste bani prin serviciul asta MoneyGram. bineinteles ca ceva nu a fost in regula.am stat degeaba!!!!!!! tipa aia de la caserie se misca mai greu ca in reluare. o sa incerc la Banca Tiriac. am inteles ca si ei dispun de acest serviciu MG. sper sa am mai mult noroc, in sensul ca as vrea sa plec mai repede si nu in 2 ore!!!

o zi frumoasa!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

la fiecare cot de strada e o banca care lucreaza cu westernu acum au simplificat si hartiile adica semnezi doar o hartie si iti iei banii ,westernu e ok chiar il recomand e deschis pana la 8.30 in weekend in magazinele mari sau in mall-uri iar in timpul saptamanii pana la 21..de sarbatori programul se extinde pana la ora 22 si e imposibil sa nu gasesti in mall..sau intr-un supermarket mare gen carrefour unul cu program prelungit indiferent de zi ..totul e misto la capitolul asta pot spune ca iau bani lunar si nu am avut probleme de genul uneori BRD-ul e mai de 2 bani si daca te duci la western intr-un BRD(si cam astea sunt deschise mai pana tarziu in mega marketuri ) tre sa te preagatesti uneori sa fii pus pe cearta...ca mai au problema asta cu banii mai ales duminica nu au sume mari...eu am luat odata 1500usd si nu avea sa imi dea si a trimis un agarici la alta sucursala sa imi aduca banii
asa ca dupa 30 de min de plimbat prin mall mi-au venit si banii:) in fine westernu e ok...cu mult mai ok decat money gram..

Anonim spunea...

Nu generalizati, serviciile BCR sunt de calitate buna , poate a-ti avut ghinionul sa prindeti o zi aglomerata . Si eu folosesc serviciu money gram si alte servicii in localitatea mea si nu am nici o problema . Cred ca ar trebui sa fim mai toleranti

Anonim spunea...

Puteti incerca serviciile unei banci virtuale. E NON STOP... www.ikobo.com

Anonim spunea...

MoneyGram au taxe mai mici decit W.U.
MG si WU sint la fel de usor/greu de utilizat .
In ceea ce priveste serviciile W.U. ( cu ei am avut de a face mai mult) va dau un exemplu: in urma cu vreo jumatate de an, cineva din USA a trebuit sa-mi trimita niste bani si pt ca acea persoana a avut impresia ca de la mine pina la primul oficiu WU e o distanta mare, a platit in plus si o taxa pt a primi banii direct acasa. Rezultatul? primesc un tel. de la W.U. prin care o tanti ma roaga sa ma duc eu la un oficiu (oricare) sa-mi iau banii pt ca sa nu mai trimita ei curierul ... Concluzii? in Ro concurenta e prea mica si/sau clientii sint ingaduitori , deci serviciile sint de kk
Oricum... acum sint pe toate drumurile oficii WU si MG care lucreaza independent de banci si care iti dau banii in valuta pe care apoi o schimbi unde vrei tu...iar in afara de asta au si program de la 8 la 21 luni-sinbata iar duminica pina la prinz ...
In ce priveste bancile ..BCR face asa pt ca o doare undeva de clienti ..si asa are prea multi ( deh ...e banca cu cea mai mare incredere). Cea mai buna solutie pt oamenii ocupati e sa apeleze la serviciile online ale diverselor banci . Multe din ele ofera asa ceva . Trebuie doar sa cautati pe net si sa va documentati pt ca daca o sa mergeti pe la banci sa intrebati, or sa se uite la voi de parca ii intrebati daca exista viata pe Marte iar dupa ce vor intelege ce doriti vor zice sa asteptati putin sa se intereseze. ( cel putin asa mi s-a intimplat ..poate in alte orase e altfel)
Bafta mare !

Anonim spunea...

Stii, de fapt is un pkik dezamagit ca nu am intalnit la tine in postare nici un cuvant gen p***, p**** **-***, ** ** ***, etc.

Dar e OK, zic tot io.

Anonim spunea...

credeam k numai mie mi se intampla asa ceva.Am si yo o "prietena" la BCR kare freak duda la money gram face skimb de retete, iar cand ii spui politicos k vrei un formular si ai intrerup-o din "conversatie"...
Mai nou e plekata mai tot timpu de la ghiseu iar la orele 15.40 deja ia foc daka mai vine cineva.

Anonim spunea...

hello
apropo de BCR!! ia sa va zic io o speta...imi timit bani dintr-o alta banca in BCR sa platesc o asigurare casco, si din greseala, pe ordinul de plata, am scris la numele beneficiarului numele meu, in locul firmei de asigurari, dar contul IBAN era bun, explicatia "pusca" deci.....in mod normal banii trebuiau sa ajunga in contul firmei de asigurari si sa faca dansa ce doreste cu ei!! cel putin asa stiu ca se procedeaza la mai toate bancile!! dar nu s-a intamplat asa!!! domnii de la BCR au trimis mesaj bancii cu care eu lucrez ca am gresit numele beneficiarului si ca, pe deasupra, mai am de achiatat bancii BCR 30 de euro....30 EUR,nu 10, 20 de RON....ci 30 de euro....ca au facut pe "ei si pe mama lor" nu stiu ce investigatii ca sa descopere ce era cu banii, la ei prin sistem. finalul investigatiei a fost ca nici nu mi i-au virat firmei de asigurari, nici nu mi i-au trimis inapoi, ci i-au lasat sa "zaca" pe la ei prin conturile colectoare, chiar si dupa ce eu ca un baiet cuminte mi-am platit asa zisa "datorie" catre Banca de Cacat a Romaniei (BCR). asa ca sfat de la "Stan Patitu'" aveti grija unde va trimiteti banutii ca poate tre sa va goliti de tot buzunarele si portofelele pe comisioane si alte investigatii "bancare"!!!!

Anonim spunea...

BCR = CACAT

sunt cea mai de cacat banca, mie miau f**** salariu pe doua luni, dracu stie unde e. sunt inca pe vapor si abia astept sa ma intorc acasa sa imi recuperez banii si sa imi inchid conturile de la ei. sunt niste hoti de joasa speta, niste mizerabili ordinari.

Anonim spunea...

BCR si fraierii de romani

Iata de ce imi lichidez conturile la BCR:
1. La inceput au fost comunistii. Am dat vina pe ei pentru ca in '90 la infiintarea BCR din BNR o functionara de la ei mi-a furat banii pe care ii introdusesem in cont, la deschidere. Erau 150 lei,care la vremea aia echivalau cu cei de azi ca putere. Cand am cerut extrasul de cont si am constatat disparitia lor, ofiterul lor juridic a dat din umeri cu nonsalanta, ca si cum ar fi un lucru normal.
Trebuie sa-mi fie invatatura de minte, dar am trecut peste asta. Ultima isprava: aveam de plata la o firma din Germania o suma de bani, aproape 600 euro. Banci intermediare, comisioane peste comisioane, tot tacamul. Dureaza 4 zile. Bine! Imi spun ei cat trebuie sa licitez pentru schimbul valutar - obligatoriu- fac hartiile pe sumele cerute de ei, 60 euro comisioane.
Dar imi trimite mesaj beneficiarul mesaj ca a primit cu 12 euro in minus. Ma duc la ei si imi ofera explicatia ca nu au stiut cat sunt comisioanele- (si nici nu ii intereseaza?!), ca sa mai fac o plata cu alti 60 euro comision, ca sa trimit inca pe cei 12. Normal ca am ajuns cu calculele astea in rahat, la afaceri bulgaresti, ca mai bine cumparam produsele de aici, mai ieftin, decat cu comisioane duble din partea BCR.

A. B.

Anonim spunea...

Parerea mea e ca serviciile Moneygram-ului impreuna cu BCR-ul din Iasi lasa de dorit... fata de alte orase! totusi e un oras mare, sucursale mari... angajati la greu, dar servicii nu prea... te trateaza de parca nu ar opri comisioane si ti-ar da banii din buzunarii lor... apropo acum moneygram-ul e deschis pana la ora 14... Serviciile lor se inrautatesc pe zi ce trece... Ar trebui sa mai lucreze putin la organizare.

danezia spunea...

Buna,

Din fericire pentru mine, deschiderea a doua sucursale... una in Supercopou, si cealalta in zona Garii mi-a usurat putin viata.

Oricum eu mi-am invatat lectia si o tai de la servici ca sa ma duc la ei... cand am treaba.

Urmeaza sa primesc cecul de la Adsense prin Western Union... sa vedem acolo ce o sa se intample!!!

Anonim spunea...

Mai, eu din fericire nu am avut experiente neplacute. ba culmea am intalnit la ghiseu persoane amabile si gata sa te ajute.
deocamdata :))

danezia spunea...

depinde mult de filiala...

BCR-ul mare din Vaslui, e o culme de eficienta...

BCR-ul de pe Stefan cel Mare din Iasi este probabil cea mai prost organizata banca din lume...

A durat o ora si jumatate ca sa ridic niste bani dintr-un cont... si am stat la doua cozi:

Una de 5 oameni la operatiuni in cont... si la casierie una de 3 oameni, poate o sa povestesc mai multe cu alta ocazie.

Anonim spunea...

sistemul e naspa. salariatii nu au nici o vina

Anonim spunea...

atata timp cat serviciul este on line iar reteaua este incarcata este aproape imposibil ca serviciul sa mearga mai repede. iar daca un client scoate banii din money gram apoi vrea schimb valutar mai vrea sa platerasca o rata mai vrea sa plateasca o factura telefonica basca si un credit altex ai pus-o nenecatrebuie sa faca cinci sase operatiuni deci cinci sase clenti ori trei patru minute de operatiune ,cam nasol

Anonim spunea...

BCR e cea mai de rahat banca din cate exista, nesimtirea este la apogeul ei aici si se simte foarte bine... Am trimis o cerere catre BCR sector 1 pt a-mi expedia cardul nou emis catre o sucursala din tara... ghiciti unde a ajuns? La Izvor. Ce legatura are? Iar FUNCTIONARA de acolo imi spune sa mai fac o cerere, ca ea nu poate redirectiona rahatul ala de hartie catre BCR sector 1, de parca a fost vina mea, si doar le-am mentionat MARE SECTOR 1. si nu e prima data, mi-ar trebui 20 de pagini sa enumar ororile prin care am trecut pana acum cu aceasta banca de kko! Falimentul sa v-ajunga, dobitocilor!

Anonim spunea...

Dar ati avut ghinioane cu BCR-ul, nu gluma....Nu generalizati, insa. Eu lucrez de multi ani cu banca asta (sunt din Dragasani) si nu numai cu ea. Dar este singura de care am fost multumita. Mi-am luat credit in doua ore, spre exemplu Si cu alte operatiuni am fost servita foarte repede (stiu insa si la ce ore sa ma duc: niciodata intre 08.30 si 11.00, pentru ca e destul de aglomerat, in special dupa data de 15 a fiecarei luni). Si , inca ceva: MONEYGRAMM-UL lucreaza si sambata. Sigur.Angajatii...super. Spre deosebire de BRD, unde adormi la coada..., uiti pentru ce ai venit. Aia cad cu calculatoarele, serios.

danezia spunea...

desigur ca nu generalizez... am spus ca in cazul meu a depins enorm de filiala... Cum si la BRD se intampla cam acelasi lucru.

Stai sa iti zic o faza legata de BRD:

Stau la coada ca sa intreb de ce naiba nu am putut plati biletul de avion cu cardul meu VisaElectron eliberat de BRD. In fata mea un strainez vrea sa ridice 2100Eur de pe un Mastercard... inchipuie-ti oroare in banca, ca se puriceau aia ca nu au de unde sa ii dea banii astia :)).

Pana la urma au apelat la "plicul de urgenta" si l-au servit pe om.

Apoi a venit randul meu, si desi l-am repetat ca siteul permitea efectuarea de tranzactii cu VisaElectron, eu o tineau mortis ca imi trebuie Mastercard in Euro :))...

Anonim spunea...

Daca va fac probleme uni angajati nesimtiti , mergeti direct la conducere , nu o lasati balta si sa plecati cu un gust amar. Erste face curatenie in BCR si e timpul sa-i ajutati.

Anonim spunea...

cine foloseste cuvinte gen c...nici nu merita servit.o.k.?cat despre program la bcr ,se lucreaza si sambata chiar si MG

danezia spunea...

E foarte bine ca MoneyGramul lucreaza si sambata, chestia e ca la momentul scrierii acestui post... el nu lucra. Cel putin in IASI. Asa cum tot in Iasi acelasi serviciu a mai fost "picat" si cu alte ocazii...

Apropo de program, pentru ca banuiesc ca sunt destui angajati al BCR care (probabil contrariati de titlu) au citit articolul si comentariile. Se poate face ceva ca programul operatiunilor MoneyGram sa poata continua si dupa 15:30?

Mi se pare absolut cretin, sa ai filiale deschise pana la 18:00, dar sa faci anumite operatiuni doar intre anumite ore... ore la care oamenii sunt la servici (inclusiv sambata).

Si daca tot vorbim de lucruri cretine... de ce e totusi o mare brambureala in unele sucursale?

Exemplu: agentia Copou, care a functionat timp de 1 luna si ceva fara casiera.

...sau... o chestie unica legata de organizarea unor agentii BCR: daca ai de facut o operatiune in cont (retragere de numerar de exemplu) trebuie sa astepti la niste birouri unde se fac si altfel de operatiuni ce de obicei dureaza in jurul a 20-40 de minute.

Pare sa fie un lucru specific BCR-ului ca la acele birouri sa se poarte discutii interminabile, si tu sa astepti la o coada de 3 oameni 1 ora si jumatate pentru o operatiune de 2 minute!

agentia BCR din Iasi de pe Stefan cel Mare... e una de care se plange multa lume... nu numai eu, daca Erste are chef sa faca curatenie, ar trebui sa inceapa de acolo.

Anonim spunea...

cu visa electron nu merge sa faci plati pe internet,incearca un card visa classic sau un mastercard.Am patit si eu la fel

Anonim spunea...

nu puteti generaliza organizarea bcr. poate ca in unele sucursale este mai greoi, dar la modul general totul este ok. sistemul informatic este de vina, angajatii chiar nu au nici o vina.

Anonim spunea...

Serviciile BCR-ului au fost intotdeauna sub orice critica. Pe langa organizarea extrem de proasta (vezi exemplul cu un ghiseu la care este coada imensa - cel pentru persoane fizice, iar la celelalte 3-4 pentru persoane juridice se sta tot timpul degeaba), mai esti tratat si ca ultimul om. Nu generalizez, am intalnit si sucursale unde mai dai peste cate un functionar amabil si saritor, dar acestea sunt exceptii rare. Organizarea proasta in schimb este ceva complet generalizat. Si pe langa toate cate avem de indurat zi de zi, mai vin si cu campania lor publicitara ipocrita. Revoltator! Poate poate mai spala din rusine. Sincer, nu cred. Eventual pentru cine nu au avut pana acum neplacerea de a apela la serviciile lor. BRC sucks!

anonim spunea...

exista in tara birouri MoneyGram care nu au nici o treaba cu BCR-ul,iar tranzactiile se fac mult mai repede.Lucreaza de L-V 9-18
iar Sambata 10-13.asa ca succes.
(pt.iasi tel.0731.131.234)

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Si BCR-ul din Ploiesti se misca in reluare .N-as fi apelat la serviciile lor daca nu era musai sa am un cont la ei si sa pot face dovada ca il am .Asa ca a trebuit sa ma invoiesc frumusel (cea ce nu fac de obicei) si sa ma prezint la ei . Toata lumea e relaxata acolo ...Daca as lucra eu asa la servici s-ar duce fabrica de rapa:p:d.A luat ceva timp pana mi-au deschis cont .Bine ca motivasem la servici ca ma duc la dentist !
Apoi am reusit sa fac ceva economii si m-am gandit ca tot am contul acela deschis si sa-i depun la banca . Hm,am dat peste o mare de oameni.Am renuntat.Stau cu dusmanu' in casa :p.

Anonim spunea...

sunt multe birouri deschise cu money gram,si nu in cadrul bancilor,eu ridic din buzau,de la un birou unde i-mi copleteaza si formularul si sunt multumita de serviciile money gram,dar nu si de serviciile oferite de bcr

Anonim spunea...

ca sa nu mai spunem ca am patit aceleasi chestii numai ca dupa multe drumuri parcurse catre bcr iasi...aflu ca..nu pot sa surstraga bani persoanele sub 18 ani/:) mda..pt ce mai e buletinul? in fine...

Anonim spunea...

MONEYGRAM ...BCR ..SERVICII DE RAHAT.....serviciul e disponibil doar pana la ora 14 .....acest anunt m-a intampinat atat in banca mare din Podul Ros cat si in toate sucursalele din Iasi....e strigator la cer sa nu-ti poti lua banii de pe urma carora ei castiga....azi 18.04.2008 .....sa-i ia mama dracului cu sistemul lor

Anonim spunea...

Bai baieti , cei care vor sa primeasca sau sa trimita bani prin serviciul MoneyGram pot face acest lucru si la SpeedTransfer care are birouri in toata tara .Merge repede si este program flexbil luni-vineri 9,00 - 18,00 si simbata de la 10,00 - 13,00. Mai multe detalii www.speedtransfer.ro . Pentru Suceava sunati la 0731131232.

Anonim spunea...

Am avut de foarte multe ori probleme cu BCR si de cele mai multe ori cu MoneyGram la BCR, dar am depus plangere la sediul international al MoneyGram ca nu respecta BCR programul si au zis ca o sa ia masuri, acum sa vedem ce si cum :)

danezia spunea...

excelenta idee... felicitarile mele.
Chiar nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap sa depun o reclamatie la "tata lor" :P

Anonim spunea...

www.speedtransfer.ro
Aici gasiti locatiile de unde puteti scoate bani sunt peste 30 in toata tara , daca nu stiti cum se ajunge la locatia respectiva pe site gasiti si numere de telefon la care puteti obtine detalii suplimentare.
Program de lucru L-V : 9,00 -18,00 S : 10,00-13,00.
- se elibereaza bani si persoanelor sub 18 ani
- se rezolva si tranzactiile la care apare un mesaj de eroare (tranzactia nu este completa)
- o tranzactie primita prin serviciul Moneygram poate fi ridicat din Romania in termen de 45 zile , dupa aceea nu mai poate fi "vazuta" pe sistemele de aici , dar cel care trimite banii poate sa o activeze din nou sau sa retraga suma trimisa.Banii nu se pierd in nici o situatie.

Anonim spunea...

am patit odata.aveam de primit o suma de bani si la ora 1 eram la BCR.(filiala Iasi)
stau la rand.. pana am ajuns aproape in fata se facuse ora 2.in fata mea inca 2 persoane,in spatele meu altele 2.doamna de la ghiseu spune ca sa ramana persoanele din fata mea,inclusiv eu.ok,stau..astept..
cand sa ajunga la persoana din fata mea imi spune "domnisoara,dar dvs de ce mai stati? nu v am spus sa plecati?" am ramas crucita.
in fine,avusesem o zi proasta si va asigur ca doamna respectiva a primit multe vorbe "de dulce".eram in apropiere de podu ros si am gasit pro credit bank.nu am mai vazut asa personal amabil in viata mea.daca stiam,mergeam din prima.dar asa patesc cei care nu prea cunosc zona..

Anonim spunea...

Din umbra comunismului din care am pasit cu totii mintea romanului nu face absolut nimic pentru asi usura viata de zi cu zi cozle parca sunt tot acolo .Nu am de gand sa generalizez dar oamenii care mai "gandesc" putin sa nu stea pe la cozile bancare si aici ma refer la BCR au plati care le fac on line prin carduri dar si pt asta se iau niste comisioane asa ca va rog trageti linie /an sa vedem se merita?Nu spun sa stam la cozi spun sa renuntam la serviciile lor ca in gen bancile au servicii iluzorii si totul se schimba dupa ce ceri amanuntele cand vrei sa faci un imprumut.Eu cel putin am sa renunt curand la BCR e avida si calca toate cerintele omului care isi castigacu greu traiul.eu am o sucursala langa locatia mea ... ei de 3~4 ori pe luna "cade reteaua" la ele si pt asta trebuie sa merg 2km sperand ca celalalt atm sa mearga ...eu am zis stop.e randul vostru pa pa

Anonim spunea...

Exista un MoneyGram pe Strada Strapungere Silvestru.....nu este coada si e deschis pan la 17:)

Anonim spunea...

Exista un MoneyGram si pe Strapungerea Silvestru care este deschis pan la 17 si nu este coada :)

Unknown spunea...

FRATE mie imi spui de BCR sau de BP .... iti zic eu cea mai buna banca din romania este raiffaizen Bank ...au rabdare q clientii lor ....RESPECT

Anonim spunea...

Am un dispret total fata de toti cei care se vaita ca stau pe la casieriile bancilor, asteptand sa ii serveasca un functionar indolent... Asa le trebuie... Ei si-o cauta... De aceea eu nu am treaba cu nimeni... Nu astept sa-mi faci nimeni nici o tranzactie. Am card pentru salarii, cont in euro ca sa primesc bani din strainatate si internet banking ca sa-mi fac singura orice operatiune ( de la transferuri de bani la schimb valutar, depozite , extras de cont etc.). Iar cand sunt prin oras si nu am internet banking apelez la operatiuni prin telefon... Daca nu imi plac serviciile , costurile etc., schimb banca... Nu ma lamentez,nu victimizez ...pentru ca nu am nici timp si nici energie pentru asa ceva.Sincer, sunt mii de lucruri mai interesante sau folositoare pe care le-as putea face cu timpul meu decat sa vizitez bancile ca sa stau la cozi imense pentru a plati facturi, rate, etc. Oamenii destepti nu vor avea niciodata probleme in relatia cu banca sau cu orice alta institutie.De altfel, nici nu vor fi vazuti vreodata asteptand la coada la o casierie ca sa plateasca o rata...

Anonim spunea...

mda... ideea ar fi sa nu pui "suflet" nu are rost

Lucian spunea...

Deci mai draga, cum s-ar zice.
Tu nu stii ca tot ce tine de BCR este o combinatie proasta?
Abia astept sa-i vad pe incompetentii de la BCR cand o sa se inchida banca si cum o sa mai dea ei raspunsuri obraznice pe strada.
Westen- ul este bun pentru ca lucreaza cu mai multi si de regula se faci si o selectie riguroasa am inteles. Adica nu poti compara BRD cu BCR sau Libra :D
ok deci calmati-va ca BCR se va inchide.

Anonim spunea...

eu folosesc Moneygram de la Smith & Smith www.smith.com.ro ma duc doar cu buletinul si codul. Nu completez nici un formular. Sunt multumit

Radio ING spunea...

Salutare!
Am facut VideoChat de 3 ani.Acum am ajuns si eu Master.
In legatura cu bancile,sunt extrem de nesimtite.Si in + de ce nu exista un Western Union NON-STOP sau MoneyGram.Pentru cei ca mine este urgenta treaba.Majoritatea oamenilor din chat primesc de la americani banii,la ei este zi,iar la noi este noapte.Ca ei sa pot trimite bani,trebuia sa mearga la banca si tu ca am cinstit vrei sa te duc la Banca sa ii scoti...Upssss,la noi e noapte.ce te faci?bani raman,dar nu sti si cat?!?
In legatura cu BCR...nu se mai opresc...cei aia dobanda????O daa,extrem de mare.
De exemplu bag 10 Lei pe Debit Card si stiti cat scot??? 0(zero)lei,intelegeti noi cu dobanda...
Iar de cozi,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul vb lu Mircea Badea.

Cu respect Radio ING

flavia spunea...

Observ ca toate nemultumirile oamenilor lagate de MoneyGram sunt facute in 2007 si 2008.Nu stiu daca acum este la fel sau nu, dar am simtit nevoia sa imi spun si eu punctul de vedere.Timp de 7 ani,am primit luna de luna bani de la tatal meu prin Western Union.Este foarte usor si nici macar o data nu am avut probleme.Il recomand tuturor.De un an de zile lucrez la un magazin care are si MoneyGram si efectuez zeci de transactii pe zi.E deschis de la 6 dimineata pana la 10 seara si niciodata clientii nu au avut probleme.Ca sa ridici banii iti trebuie un ID valid sau o test question pe care o pune cel care trimte banii.Este foarte usor si foarte sigur.Exista numere de telefoane unde poti face reclamatii,schimba datele daca s-a gresit ceva sau iti vrei banii inapoi(in cazul in care ai trimis banii).Customer service.MoneyGram este o companie foarte serioasa.Nu stiu cum e la noi.Nu stiu daca am mentionat ca lucrez in alta tara.Poate problema este BCR-ul sau regulile de la noi,dar MoneyGram are tranzactii nonstop.(nu stiu de ce la bancile de la noi poti trimite sau ridica banii pana la ora 3 sau 4).

Anonim spunea...

Niste nesimtiti am fost sa iau niste bani de la money gtam si nu au vrut sa mii dea ca o litera era gresita la sfarsitul numelui.Daca omul vine cu acel cod,cred ca nu vine a prost ca la gasit pe strada.Niste functionari publici pot sa le zic ca nu e nici o diferenta intre ei

Unknown spunea...

Moneygram nu fuctioneaza pana la ora 14 sau 15 cat spuneti voi. am scos bani prin serviciul Moneygram la ora 17:30 de la OTP bank(am fost ultima persoana care a intrat in banca). bine inteles ca cei de la BCR ma refuzasera inainte pe motiv ca sa inchis serverul la ora 15 sau ceva de genu. asadar nu dati vina pe Moneygram...cei de la BCR sunt jalnici. eu folosesc destul de mult acest serviciu si sunt multumit de el.

Anonim spunea...

Eu nu am nimic cu BCR dar s-a intamplat sa am nevoie de MoneyGram... Am fost la OTP (la BCR era coada prea mare) si nu pot sa va descriu la cate intrebari a trebuit sa raspund sa pot sa incasez 39 euro. De exemplu... unde lucrez (SECURITATEA INCA EXISTA) ...
sau... la ce imi trebuiesc banii si sa declar pe propria raspundere ca eu sunt beneficiarul...si daca nu sunt eu sa dau nume/cnp al beneficiarului real (adresa, nr. de la ciorapi.. etc)...
Niste jeguri ordinare. Sa fim bine intelesi... nu OTP ar fi de vina... cica e politica MoneyGram. Astept feedback de la cei care au mai folosit acest serviciu.

Anonim spunea...

Eu am facut vineri la ora 17 un transfer prin MoneyGram intr-un cartier din Sibiu si a mers. Ma mir ca au fost probleme de transmitere dupa o anumita ora la acea filiala. M-am bucurat ca suma de bani a ajuns repede la destinatie desi pentru mine comisionul a fost cam mare. Dar macar am rezolvat problema.

danutz spunea...

BCR e cea mai nesimtit banca din toate cate cunosc pe fata pamantului. Au angajati dragti, o parte din ei dar niste comisioane de te lasa masca, astia au comisioane doar pe faptul ca ii vizitezi. Si ca sa-ti scoti o dabanda, fie ea cat de mica, ex 40 euro, tot iti iau un comision de 3 euro. Iti iau comision de pe dreptul tau... fara cuvinte. Altceva.. primesc o suma de bani prin moneygram, la bcr evident din UK. Expeditorul plateste 12 lire comision, i se spune ca intreaga suma trimisa ajunge la mine. Merg bucuros sa scot banii si surpriza lipsesc 80 lei, ca in lire nu ti-i dau. Oameni buni is 80 lei, desi comisionul de trimitere al banilor a fost achitat la destinatar... va dati seama ca unii au pensie de 300 lei iar nesimtitii astia nu pot justifica lipsa celor 80 lei. E strigator la cer, fratilor sfatuiti pe oricine sa fuga de BCR, cea mai ipocrita banca. Sa nu mai spun ca am un credit la ei, platesc de 4 ani si jumatate, mai am 2 ani jumate si surpriza, mai am destul pana sa achit jumatate din suma, de necrezut... astia sunt killeri care trimit oamneii in laturi si baruri fratilor...

cristi spunea...

Buna. Sunt Cristi din Deva si sper sa citeasca oamenii obijnuiti si cineva din conducerea moneygram acest mesaj. Va zic sincer ca in viata mea nu o sa mai fac transfer de bani prin moneygram BCR. La sucursala mare din Deva am vazut ce inseamna cu adevarat nesimtirea si lipsa de profesionalism, nu as fi asteptat sa mi se vorbeasca politicos, dar nici sa mi se rada in fata si sa-mi vorbeasca flegmatic in timp ce plioscaia pe guma de mestecat, iar acesta este doar inceputul aventurii cu doamna Mirela Mircea de la banca. As dori sa fiu contactat de catre cineva din conducerea moneygram sau BCR 0726460556. Multumesc!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.