The other guys (2010 - Agenţii de rezervă) - 7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

26 octombrie, 2010

The other guys (2010 - Agenţii de rezervă) - 7/10

"Chiar dacă povestea din The other guys e plina de aiureli şi majoritatea poantelor din această comedie se cam răsufla până la final, premisa e în sine simpatică şi captivantă, pusă corect în valoare... de unde şi impresia generală de film solid, bine făcut şi care reuşeşte pe deplin să ne distreze!"


In filmele politiste de actiune, eroii principali sunt super-agenti ce irosesc tone de gloante, impart mii de pumni si arunca in aer sute de masini pentru a pune la punct infractorii... iar  "The other guys" are grija sa parodiaze cu istetime aceste clisee propunand în schimb doi politisti la fel de neobisnuiti: nu mega-macho-machete ci niste aparenti pampalai, luati peste picior atat de colegi cat si de cei pe care incearca sa ii prinda.

Insa aparentele inseala in acest film... caci avem parte de femei frumoase in pofida eroilor nostrii, de ceva actiune cu masini chiar daca ei conduc o Toyota Prius si de un caz "inspirat din fapte reale" ce e mai scandalos decat orice povestioara lacrimogena cu droguri si orfani.

Am zambit mai tot filmul, am ras cu hohote la una doua scene... asa ca pot considera acest film ca pe o comedie rezonabil de reusita. Recolta a fost slaba anul acesta ... asa ca trebuie sa ne multumim si cu atat.

Recomandat!

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.