Kick-Ass 7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

27 iunie, 2010

Kick-Ass 7/10

Insuportabil de violent pentru unii, excesiv de obscen pentru altii... si clar imoral avand in vedere eroina ce omoara si injura pe la 11 anisori... Kick-Ass e totusi un destul de bun film cu si despre eroii din benzile desenate, ancorat in realitatile lumii in care traim... si de ce sa nu recunoastem... rusinos de distractiv.
USA; Engleza 117 min.

Nedorind sa faca un film cu eroii de categorie B sau C din galaxia Marvell, realizatorii acestui film au cumparat drepturile de ecranizare ale seriei "Kick Ass" chiar inainte de lansarea benzii desenate... reusind astfel sa faca un film plin de prospetime, cu multe elemente originale... unele dintre ele chiar neasteptat de controversate.

Pana la urma depinde de fiecare daca filmul ajunge sa fie interpretat fie ca o superba satira post-modernista a genului... fie o incredibila demonstratie de prost gust... sau orice alta culoare de gri intre acest doua extreme.

Personal consider ca pelicula e o reusita... un blockbuster distractiv... chiar daca uneori excesiv de violent si sangeros dar incapabil sa lase vreo ceva durabil (sau memorabil) in urma sa.
Kick-Ass si Hit Girl iti atrag atentia, te uimesc... te fac sa iti anunti prietenii si sa recomanzi viral filmul... insa distractia si satisfactia e de scurta durata incapabila de a atinge un nivel mai serios.. sau de a te face sa anticipezi nerabdator, previzibilul "Kick Ass 2".

Concluzie: distractie la maxim pentru cei capabili sa suporte: sange cu galeata si o copila vorbind obscen.
Subtitrarea catastrofala

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.