TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) - 6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

24 aprilie, 2007

TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) - 6/10

Stilul vizual remarcabil, atmosfera sumbră şi scenele de acţiune extrem de bine realizate sunt singurele lucruri bune ale unui film ce nu e nici distractiv, nici amuzant şi sub nici o formă profund. Cu aşa replici nătângi şi poante afumate... nu se putea face mai mult.

USA/ Engleza/ min 87

Daca la începutul anilor 90, ţestoasele ninja şi „filmele cu karate” făceau ca sălile de arte marţiale să geamă de lume... TMNT nu îi va face pe copii de astăzi nici măcar să reţină care dintre ţestoase e Leonardo si care e Michelangelo.

Nu e neaparat un film prost (animaţia e excelentă... cu excepţia unor personaje umane), însă e un film lipsit de originalitate pe care o să îl uiţi repede. De altfel sunt sigur că nu o să mai ai nevoie să îl mai vezi a doua oară chiar dacă ai fost odată un fan al celor patru eroi mutanţi, verzi şi tare caftitori.

Zero emoţii şi zero nostalgie... lipseşte Shredder şi avem în schimb o poveste despre nemurire cu monştrii şi un portal către altă lume...ce e prea al naibii de serioasă şi nu se potriveşte deloc cu stilul ieftin şi lipsit de complicaţii al ţestoaselor.

Iar când singurul moment ce e irezistibil de amuzant este cel în care „Casey” apare la „poarta” lui Winters purtând capul ăla imens de ţestoasă, nu trebuie să fii un geniu ca să îţi poţi da seama că filmul ăsta are o problemă serioasă.


R.I.P. Ninja Turtles... şi nu mai reveniţi niciodată printre noi! (don't worry... nobody dies. This is a KID-SAFE movie)

Subtitrare aici


2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut.Filmul pare dragut,dar nu gasesc subtitrare pentru tipul de film care l-am downloadat de pe net.Se numeste simplu:Teenage.Mutant.Ninja.Turtles 2007.

Anonim spunea...

dak voi credetzi k tzestoasele ninja nu mai sunt l fel d iubite k primele serii va-shelatzi amarnic!filmul e de nota 10,e plin de scene amuzante de actziune,palpitante shi super scene de lupta,intr-un cuvant ceea ce defineshte tmnt!in concluzie acest film are tot ce-i trebuie pentru a atrage o multzime de spetatori shi pt a fi un mare succes!sigur cine spune altfel vorbeshte fara sa-l fi vazut!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.