Mr. Bean's Holiday (Vacanţa domnului Bean / Franch Bean / Bean II) - 7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

26 aprilie, 2007

Mr. Bean's Holiday (Vacanţa domnului Bean / Franch Bean / Bean II) - 7/10

Copii vor fi pur si simplu înnebuniţi de aceasta comedie dulce si agreabila, în care personajul „Mr. Bean” capătă câteva nuanţe umane şi plăcute fără a pierde din ridicolul său... singurul lucru ce tine tot filmul în picioare.

USA/ Engleza/ min 90

Filmul ăsta... la fel ca şi multe din episoadele serialul ce îl are ca erou pe Mr. Bean, ştie cum să provoace umorul fără prea multe cuvinte. E până la urmă un superb omagiu adus filmului mut, în care situaţiile şi mimica făceau toţi banii, şi o extrem de incisivă critică adusă „pretenţiozităţilor” cinematografiei de artă moderne.

E până la urmă un film simplu ce nu o să rupă gura târgului prin originalitate sau hohote de râs... naiv şi prostuţ până în pânzele albe... îngreunat de puţină melodramă, dar care funcţionează extrem de bine! Mi-e unul mi-a plăcut la nebunie... cu toată atmosfera greoaie şi dulcegăroasă. (nu va lasati inselati de trailer... filmul e un pic "mai la sentiment" :p)

Glumele sunt ok... însă nu sunt destul de EVIL iar Franţa din film arată chiar ca o chestie din cărţi poştale. Şi dacă tot e un film de vacanţă... Mr. Bean ne dezamăgeşte şi întâlneşte o tipă super ce chiar îl place şi cu care pare să se înţeleagă în limitele normalului!

Subtitrare aici

P.S. Filmul a făcut o căruţă de bani, înainte de lansarea în statele unite! 100 mil. $... se pare că a avut success la public!


3 comentarii:

Anonim spunea...

supper tare actorul
imi place de el pt k reuseste sa se strambe in halul ala

Anonim spunea...

fain film

Anonim spunea...

super super super tare filmul.am ras de m-am prapadit.misto:)))

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.