Disturbia (Suspiciunea) - 7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

25 aprilie, 2007

Disturbia (Suspiciunea) - 7/10

Filmul ăsta plin de clişee reuşeşte sa fie nemaipomenit de distractiv, chiar daca scenariul fura cu neruşinare din clasicul „Rear Window”. Suspansul se acumulează treptat si culminează intr-o serie nemaipomenita de sperieturi si de momente pline de tensiune, in timp ce pe fundal se desfăşoară o dulce, frumoasă dar cam improbabilă idilă romantică.

USA/ Engleza/ min 104

Chiar daca sta cam slab la capitolul subtilitate si coerenta, Disturbia compensează serios prin senzualitate, farmecul irezistibil al poveştii şi prin realizarea vioaie şi plină tinereţe ce o sa îl facă atât de accesibil şi de pe placul adolescenţilor (de toate vârstele).

Un excelent thriller cu clare accente de horror ce o sa va tina lipiţi de scaune si cu ochii aţintiţi de ecran. Un film extrem de distractiv si de palpitant, o recomandare sigură pentru o seară de distracţie. Păcat de unele momentele prea copilăreşti... şi de începutul filmului ce nu te lasă să speri la prea multe.

Apropo de momente copilăreşti... era neapărată nevoie de ultimele cadre din film?... aşa se face praf o notă de 8, perfect meritată!

În rezumat: o producţie ce combină într-un mod interesant doua faţete cam incompatibile: genul idiot, tampiţel dar bestial de amuzant al filmelor cu adolescenţi... si o extrem de bine realizată atmosferă de thriller de mare clasă, ce pare să fie de pe o alta planetă: întunecată, apăsătoare... înfricoşătoare şi al naibii de credibilă.

Subtitrare aici (Softpedia)


7 comentarii:

Anonim spunea...

have a look ...

http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=57104

danezia spunea...

Interesant threadul... filme pentru toate gusturile... si esti foarte activ pe acolo :p.

Poate lasi si un link catre mine pe acolo :D!

cyb3r spunea...

unde pot gasi si eu subtitrarea la disturbia??? va rog ajutati-ma multumesc

danezia spunea...

deocamdata pe www.titrari.ro exista o subtitrare in spaniola. Banuiesc ca in cateva zile... o sa apara si cea pentru limba romana. (Sper ca

Info: Disturbia.TELESYNC.XviD-ORC

Alina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alina spunea...

Subtitrarea o poţi găsi aici: http://subtitrari.softpedia.com/movies/Disturbia-2007.shtml

radu_niculescu spunea...

Salutare !!! Imi pare bine c-am gasit acest blog de toata lauda ,care are ca personaj principal filmul.

Tu le zici bine,recunosc,dar aici cred ca ai punctat un pic overrated acest filmulet patetic.Nu cred ca scenariul e 'furat cu nerusinare',mai degraba este o adaptare din sec 21 al clasicului Rear Window.

Incercarea lui Reeve am inteles-o:omul era prea addicted, asa ca rolul claustratului in carucior i se potrivea de minune.

Ma rog,un film care nu trebuia facut dar....e-adevarat,se putea si mai rau :)) Maxim 5/10 de la mine !

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.